Ahlsell kjøper Grønvold Maskinservice

 
Ahlsell kjøper Grønvold MaskinserviceBildet: Grønvold Maskinservice vil driftes videre som i dag, som eget selskap og merkenavn, med samme butikklokasjon og organisasjon.
Ahlsell Norge har inngått avtale om kjøp av aksjene i Grønvold Maskinservice. Selskapet har en årlig omsetning på vel 200 millioner kroner.

- Oppkjøpet styrker Ahlsells tilbud til byggebransjen, samtidig som Ahlsell satser ytterligere innen service og vedlikehold av verktøy, som er et viktig bidrag til en mer bærekraftig bransje, skriver Ahlsell i en pressemelding.

Siden 1996 har Grønvold Maskinservice levert verktøy, festemateriell, verneutstyr og tilbehør av høy kvalitet til markedet. Grønvold Maskinservice vil driftes videre som i dag, som eget selskap og merkenavn, med samme butikklokasjon og organisasjon. Når de nå blir en del av Ahlsell-konsernet, skapes synergier og muligheter for begge selskapene.

- Ahlsell har et bredt produktspekter og meget gode logistikkløsninger som Grønvold Maskinservice sine nye og eksisterende kunder nå får tilgang til. Gjennom oppkjøpet får Ahlsell tilgang til Grønvold Maskinservice sin høye tilgjengelighet og spisskompetanse, samt et høyt verdsatt serviceverksted som gir Ahlsells kunder mulighet til å vedlikeholde og reparere sine verktøy – et enkelt grep for å minimere hyppige nyinnkjøp og unødvendig sløsing og belastning av miljøet, heter det avslutningsvis i pressemeldingen fra Ahlsell.

Transaksjonen fullføres etter godkjenning av Konkurransetilsynet.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår