Ahlsell med ny proffbutikk i Oslo

 
Ahlsell med ny proffbutikk i OsloBildet: Fra venstre: Alexandros Tsergas, Vigdis Ruud, Torbjørn Grønlund, Anna Trell og Andreas Iacovone.
Ahlsell ruller ut sitt nye butikkonsept når de flytter sin avdeling på Bryn inn i nye lokaler. Offisiell åpning er fredag 9. juni.

Ahlsell har den siste tiden oppgradert og modernisert flere av sine proffbutikker rundt om i landet. Nå er det Bryn på Oslos østkant som står for tur, når grossisten samler sitt brede sortiment innen VA, VVS, verktøy, verneutstyr og arbeidsklær under samme tak.

- Hele ideen med vårt butikkonsept, er at fagfolk raskt skal finne det de trenger uten å måtte besøke andre steder. Vi kaller det «one-stop-shopping». Ved å bygge proffbutikker med et bredt og lokaltilpasset sortiment, understøtter vi Ahlsell sitt kundeløfte – nemlig å gjøre det enklere å være fagmann, sier butikkdirektør i Ahlsell Norge, Lars Erik Finne.

 

Butikken på Bryn har siden 1998 vært et naturlig samlingspunkt for mange av hovedstadens små og store rørleggerfirmaer. Når butikken med sine 4 ansatte nå flytter inn i et større og mer moderne lokale rett over gaten, er det med hensikt i å tilby et bredere sortiment for sine faste kunder. Men butikksjef Alexandros Tsergas legger ikke skjul på at han tror mange nye kunder vil begynne å legge innkjøpene sine til det nye butikkonseptet.

- Det er mange proffbutikker i Oslo, men vi gjør det enda enklere for den profesjonelle brukeren å finne det de trenger på en plass. Dessuten tør jeg garantere god personlig service og et godt fagmiljø som de fleste vil trives i. Vi har allerede fått mange positive tilbakemeldinger på vårt nye butikkonsept, og det eneste som overgår våre kunders forventninger, er våre egne, sier Tsergas.

Fredag 9. juni inviterer Ahlsell til offisiell åpning av butikken på Bryn i Oslo, med gode tilbud, kake og bespisning. Den nye adressen er Surstoffveien 5 – vis a vis den gamle butikken.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår