Aibel søker rørleggermester / serviceleder

 
Aibel søker rørleggermester / servicelederFoto: Aibel Installasjon & Service
- Vi ser etter en rørleggermester/serviceleder som kan styrke vår Installasjon & Service avdeling i Haugesund.

Aibel Installasjon og Service tilbyr fagarbeid innen elektro, rør (inkludert rørfornying), VVS og telecom. Vi samarbeider med flere utbyggere og har bred erfaring fra utallige nybyggs- og renoveringsprosjekter, men vi leverer også tjenester til private kunder. Avdelingen tar alle typer oppdrag, både store og små.

Vi ser etter en rørleggermester/serviceleder som kan styrke vår Installasjon & Service avdeling i Haugesund. Som rørleggermester vil du følge opp rørleggere og jobber i avdelingen, samt inneha ansvar for tilbud og befaringer.

Om stillingen

Som rørleggermester vil du være en viktig ressurs opp mot kundebehandling. For å sikre et godt sluttprodukt for våre kunder vil valg av tekniske løsninger, økonomi og fremdrift være viktig. Vår tverrfaglige avdeling arbeider på både små og store prosjekter innen elektro, rør og telecom innen næring og privatmarkedet. Det viktigste for oss er at du har en god og allsidig forståelse for faget du skal arbeide med. Du vil ha en nøkkelrolle i teamet og samarbeide godt med våre dyktige kollegaer. Det er derfor viktig at du kommuniserer godt på norsk, og har et ønske om å skape et godt lag. Er du klar for utfordringen?

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver inkluderer:

 • Følge opp rørleggere og arbeidsoppgaver
 • Utarbeide tilbud
 • Kundeoppfølging

Kvalifikasjoner

 • Rørleggermester
 • Erfaring med tilbud og kalkulasjon
 • Erfaring med fakturering og prosjektering
 • Førerkort klasse B

Personlige egenskaper

 • Strukturert og faglig interessert
 • Evne til å arbeide selvstendig
 • Pålitelig og nøyaktig
 • Gode samarbeidsevner

Bli vår kollega

Hos Aibel har du mange karrieremuligheter. Vi legger til rette for at du kan arbeide på tvers av fagområder, bygge kompetanse og utvikle ditt eget potensiale. Dette bidrar til pulserende og engasjerende arbeidsmiljø. Vi tilbyr også fleksibel arbeidstid, og velferdsklubbene våre har et bredt spekter av aktiviteter og treningsmuligheter for alle våre ansatte.Vår strategi er å styrke selskapets sterke posisjon innen ulike energisegmenter som havvind, olje og gass og hydrogen. Samtidig forfølger vi alltid nye muligheter. Aibel ser samfunnsansvar som en grunnleggende forutsetning, og derfor er bærekraftig utvikling en naturlig del av våre retningslinjer, arbeidsprosedyrer og beslutningsprosesser.Vi verdsetter mangfold og jobber målrettet for å sikre inkludering for alle ansatte.

Kan du identifisere deg med vårt verdigrunnlag, og blir du inspirert av vår visjon?Da vil vi gjerne høre fra deg!

Søknadsfrist og kontaktinformasjon:

Hvis interesse, er du velkommen til å ha en uforpliktende prat med:
Seksjonsleder Installasjon og Service - Frode Mannes, mobilnr: 48881666 eller e-post: Frode.Mannes@aibel.com
Arbeidssted: Haugesund
Søknadsfrist: 15.04.2024

Søknader vurderes fortløpende

SØK PÅ STILLINGEN HER

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår