AirSecure sier i fra om dårlig inneklima

 
AirSecure sier i fra om dårlig inneklimaBildet: AirSecure, CO2- og fuktighetsmåler fra ABUS Nordic
AirSecure fra ABUS er en smart og enkel CO2- og fuktighetsmåler som forteller deg om luftkvaliteten og fuktigheten - og når du skal lufte ut.

- Dårlig klima, enten det er innendørs eller utendørs, kan påvirke konsentrasjonen og helsen vår. Hos ABUS introduserer vi derfor et smart og enkelt produkt, AirSecure, CO2- og fuktighetsmåler, skriver ABUS Nordic AS i en pressemelding.

Hvordan AirSecure fungerer:

     
Alarm: Fargeskjerm:

Måling av CO 2 innhold, fuktighet, temperatur samt tid og data. 

LED fargedisplay som viser luftkvalitet inkl. alarm.
Rød (dårlig), gul (ok) og grønn (bra)

 
Sensorer: Montering:

CO 2 og fuktighetssensorer som registrerer luftkvalitet. Kan kobles til permanent strøm. Kabel og strømforsyning inkludert.

Kan monteres på vegg eller stå på en horisontal overflate. 

 

Derfor er inneklimaet viktig å holde øye med: 

- Korona, hånddesinfeksjonsmiddel, avstand og ansiktsmasker har, som aldri før, gått inn i ordforrådet vårt. Også inneklima, ventilasjon og ventilasjon er under lupen, og et godt og sunt inneklima er viktig hvis vi skal forsøke å unngå smitte på de stedene hvor mange mennesker er samlet innendørs, for eksempel i skoler, barnehager, barnehager, kontorer og offentlig tilgjengelige rom, skriver ABUS videre i pressemeldingen.

SE VIDEO HER:

• Når temperaturen synker, øker smittepresset rundt om i landet. Dessverre er den smittsomme sannheten at inneklimaet - det vil være luften vi deler og hvor viruspartiklene kan spre seg - er dårlig mange steder på grunn av travelhet og dermed mangel på ventilasjon.

• Dårlig inneklima er et resultat av dårlig rengjøring, støvmidd, for mange mennesker i et for lite rom, for høy luftfuktighet, utåndingsluft (CO2 ), feil temperatur og for lite ventilasjon m.m. 

• Det kan påvirke konsentrasjonen på jobb, hjemme eller på skolen, og i verste fall gi deg ubehag i form av hodepine, tretthet, irritasjon eller sykdom. Derfor er det utrolig viktig å ha fokus på inneklimaet, inkludert  ventilasjon flere ganger om dagen. 

• En CO2 og luftfuktighetsmåler kan hjelpe deg, ved å minne deg på når det er på tide å lufte seg, og lar deg følge status på klimaet via fargedisplayet.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår