Airthings lanserer «View Plus»

 
Airthings lanserer «View Plus»
Norske Airthings lanserer i dag «View Plus», som er batteridrevet og Wifi-kompatibel, måler svevestøv (PM), radonnivå, karbondioksid (CO2), med mer.

Produktet gir deg full oversikt over luften du puster inn og muligheten til å forbedre den, gjennom et enkelt, brukervennlig display og app. View Plus er tilgjengelig i to ulike versjoner: En for forbrukere, og en for bedrifter, skoler og andre virksomheter.

Ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO), puster så mange som 9 av 10 mennesker inn farlig luft daglig. Effekten av allergener, forurensning, skogbrann, radon og luftbårne virus påvirker helsen til mennesker over hele verden, og siden flesteparten av partiklene er usynlige er det desto vanskeligere å fange dem opp og bli klar over problemet. View Plus er utviklet for å gi deg kontroll på luften rundt deg, og gir deg innsikt om miljøet og luftkvaliteten rundt deg på en enkel, brukervennlig måte. Dermed kan du gjøre tiltak, og forsikre deg om at luften du puster inn er trygg, uansett om det er din egen stue, på skolen, i en restaurant eller et kontor.

– Et godt inneklima er bra for helse, trivsel og ytelse, spesielt nå som mange må holde seg innendørs store deler av døgnet, sier Kai Gustavsen, fagsjef for inneklima i Norges Astma- og Allergiforbund.

– En inneklimasensor gir deg ikke bare oversikt, men gjør det også mulig å se at du med små grep kan påvirke og ikke minst forbedre luften rundt deg. For de fleste vil det være motiverende å se at tiltak som å åpne vinduer, senke temperaturen eller endre hvordan vi bruker boligen vår, faktisk virker. En inneklimasensor sentralt plassert i boligen vil da være et nyttig hjelpemiddel.

Oppdager usynlige partikler
Måling av svevestøv er en av de nyeste funksjonene i Airthings’ produktportefølje. Svevestøv er mikroskopiske partikler i luften, og kan være alt fra støv og pollen, til forurensing fra biler, industriell aktivitet, vedovner, matlaging, sigarettrøyk, kjæledyr, osv. Selv om partiklene er usynlige for det blotte øyet, kan svevestøv føre til helseplager, som luftveisirritasjon, astmaanfall, og til og med slag og hjerte- og karsykdommer. Den eneste måten å bekjempe svevestøv i luften du puster inn, er å bli klar over at de er der og ta de grepene som trengs, og det er her View Plus spiller en rolle. Produktet har en innebygd sensor som måler svevestøv og gir deg kontinuerlig informasjon samt varslinger om endringer i luften.

– Folks bevissthet om luftkvalitet har økt drastisk siden begynnelsen av koronapandemien, sier Øyvind Birkenes, daglig leder i Airthings, i en pressemelding.

 – Vi har utviklet View Plus her i Norge nettopp for å gi forbrukere og bedrifter over hele verden enkel og brukervennlig kontroll over luften rundt dem.

Kan skreddersys ulike behov
Med et moderne, trådløst og minimalistisk design kan View Plus plasseres hvor som helst i hjem, skoler, kontorer, restauranter og andre bygninger – og viser relevant data basert på omgivelsene. Løsningen kan også enkelt skreddersys etter hvilken informasjon man selv ønsker å overvåke, enten det er svevestøv, radonnivå, CO2, luftfuktighet, luftkvaliteten utendørs, osv. Luftkvaliteten og nivåene vises gjennom fargekoder når du veiver med hånden foran displayet. For mer utfyllende informasjon om luftkvaliteten kan du logge deg inn på Airthings Dashboard eller Airthings-appen. Med den innebygde Hub-funksjon kan View Plus enkelt kobles til eksisterende Airthings-produkter i hjemmet eller bedriften. Andre smart hjem-løsninger kobles til klimamåleren gjennom IFTTT, Google Assistant og Amazon Alexa. Forbrukerversjonen har batteritid opp til to år, og er WiFi-kompatibel, slik at du har tilgang på innsikten hvor som helst og når som helst. Bedriftsversjonen er SmartLink-kompatibel og har batteritid opp til fire år.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår