Allerede 150 utstillere til Eliaden

 
Allerede 150 utstillere til EliadenIllustrasjonsbilde
Snaue 11 måneder før Eliaden 2018 kan arrangørene konstatere at over 150 utstillere er klare. Messehallene på Norges Varemesse er dermed allerede halvfulle.

Av Tore Kubberød

Eliaden er en av Norges største fagmesser og arrangeres 29. - 31. mai - 2018 på Norges Varemesse. Arrangørene melder at interessen for messen er ekstremt stor. 150 av de drøyt 300 forventede utstillere har allerede bestilt standplasser.

Bedre enn noensinne
– Allerede nå er både hall D og E i ferd med å fylles. Mange av bransjens ledende aktører som Elko, Eaton, ABB og Siemens er påmeldt. I tillegg er belysningsbransjen tilbake for fullt med utstillere som SG Armaturen, DEFA Lighting, Zumtobel/Thorn, NorDesign og Lyskomponenter for å nevne noen, sier arrangørene i en pressemelding.
Eliaden vil bestå av over 300 utstillere, som fyller opp tre haller. De besøkende vil tilbys et stort seminarprogram, og hallene har åpen scene med løpende gratis foredrag.
– Aldri har Eliaden hatt mer å by på, og vi oppfordrer publikum til å bruk litt ekstra tid på planlegging før de besøker Eliaden 2018.

Viktig møteplass
Utstiller nummer 150 ble Instell.
– Møteplassen Eliaden er viktig for oss. Her møter vi nye og gamle kjente, både kunder og bransjekollegaer. I tillegg holder vi oss oppdatert på bransjen og trender. Vi synes Eliaden fikk et løft i 2016, og vi skal gjøre vårt for å bidra til at neste års utgave blir enda bedre, sier daglig leder Jo Jessen hos landets ledende KNX-leverandør.
– Vi håper også alle andre leveradører og produsenter i elektrobransjen tar ansvar, og ser viktigheten av å beholde Eliaden som det helt klart viktigste bransjetreffet for faglig påfyll med seminarer, produkt- og løsningsnyheter samt nettverksbygging.

Riktige grep
Den daglige lederen hos Instell mener det ble gjort riktige og viktige grep ved Eliaden 2016.
– Å redusere antall messedager til tre var et bra tiltak. Bodere er det viktig å stå på med markedsføringen og sørge for høy kvalitet og tidsriktige temaer på seminarene. Det gir oss muligheten til å øke kompetansen både internt og for våre kunder og samarbeidspartnere. Det er også en viktig faktor for å trekke mange og riktige besøkende.

I gang med planleggingen
Jo Jessen forteller at det for utstillerne også er viktige nøkler til suksess.
– Skal man få en vellykket messedeltakelse så må aktivitetene planlegges nøye. Vi starter planleggingen av Eliaden 2018 allerede i høst. Vårt kjente og velprøvde konsept ligger til grunn og blir dels synlig på Eliaden 2018. Vi kommer selvsagt til å tilpasse dette til hva vi anser som vårt viktigste budskap i 2018.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle