Alt klart for messe i Tromsø i 2022

 
Alt klart for messe i Tromsø i 2022Bildet: Det blir utstilling, demo-områder, prisutdelinger og aktiviteter for hele familien under neste års NNBA-arrangement i Tromsø
Neste år er det klart for nok en utgave av Nordnorsk bygg- og anleggsmesse (NNBA). Messen foregår i tidsrommet 10. – 12. juni 2022.

Sist det ble avholdt messe, i dagene 14.-16. juni 2019, fant 9400 besøkende veien til utstillerplassen. Messeområdet har Ishavskatedralen og Tromsøbrua som spektakulær bakgrunn, og rekorden på 7000 besøkende på tidligere messe ble grundig slått.

Arrangørene er klare på at den kommende messa i 2022 skal bli enda bedre enn i 2019. Det blir utstilling, demo-områder, prisutdelinger og aktiviteter for hele familien.

NNBA er et fellesarrangement mellom Nordnorske Entreprenørers Service Organisasjon SA (NESO) og Maskinentreprenørenes Forbund (MEF).

Følg NNBA på Facebook og på nnba.no for mer påmelding og informasjon om Nord-Norges største anleggsmesse.

Kontaktpersoner i MEF:
Jorunn Nyheim
917 17 430
jorunn.nyheim@mef.no

Gøran Kimsaas
994 62 241
Goran.kimsaas@mef.no

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår