Andersen og Aksnes kjøper Inva Engineering

 
Andersen og Aksnes kjøper Inva Engineering
Instalco-selskapet Andersen og Aksnes utvider sine tjenester gjennom kjøp av nisjeselskapet Inva Engineering AS.

Andersen og Aksnes blir dermed mer komplette innenfor varme og energioptimalisering.

Inva Engineering med hovedkontor i Oslo tilbyr energiberegninger, innregulering, merking, service/driftsavtaler, feilsøking og oppstart av energianlegg. Selskapet ble etablert i 1986 og har seks ansatte. Omsetningen siste år var på ca 10 millioner NOK.

- Med Inva utvider vi tjenestespekteret og kan tilby kundene flere tjenester for å skape et energieffektivt inneklima. Inva samarbeider allerede med flere av de norske selskapene i Instalco-gruppen og oppkjøpet legger forholdene til rette for et enda tettere samarbeid, sier Joar Vellene, daglig leder i Andersen og Aksnes, i en pressemelding.

Instalco kjøper 100 prosent av aksjene i Inva Engineering AS med overtakelse 20. april for å omgående fusjonere selskapet med Andersen og Aksnes Rørleggerbedrift AS. Inva Engineering kommer til å fortsette sin virksomhet med eget varemerke som en avdeling i Andersen og Aksnes.

Instalco er ett av Nordens ledende installasjonsforetak innen el, VS, ventilasjon, kjøle og industri. Bedriftenutfører installasjoner, service og vedlikehold av eiendom og anlegg i Sverige, Norge og Finland. Virksomheten drives gjennom mer enn 90 datterselskaper, med støtte fra en liten sentral organisasjon. Instalco er notert på Nasdaq Stockholm under tickernavn INSTAL. 

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår