Anita Sagen ny markedssjef for Duravit

 
Anita Sagen ny markedssjef for DuravitBildet: Anita Sagen er ansatt som ny markedssjef for Duravit i Norge.
Anita Sagen er ansatt som ny markedssjef for Duravit i Norge, og tiltrer sin stilling senest 1. juli. Sagen har lang fartstid i VVS-bransjen. Hun har blant annet arbeidet med merkevarer som i Dansani, Laufen og Geberit.

Av Odd Borgestrand

– Anita Sagen har de siste 16 årene jobbet tett sammen med både grossister og kjeder, og har derfor inngående kjennskap til bransjen, sier Managing Director for Danmark, Norge og Island, Jesper Langberg til VVS aktuelt.

Han har klare visjoner for Duravits vei videre inn i det norske markedet.
– I løpet av de neste tre årene har selskapet en målsetting om å doble omsetningen i det norske markedet, og her blir selvsagt Anita Sagen en nøkkelperson, sier han.

Bedre stabilitet
Duravit har slitt noe med stabilitet blant ledende medarbeidere. Markeddsjef Ebbe Kristensen gjorde en solid jobb gjennom de siste tre årene, og vil bli savnet etter at han takket ja til et internasjonal oppdrag hos konkurrenten Grohe, der han også kom fra.
Salgsapparatet, som i dag består av to personer i Oslo og Bergen/Stavanger, skal utvides med ytterligere en person for prosjektmarked og Oslo-regionen i tillegg til den nye markedssjefen. Backoffice vil fortsatt bli i København.

Morsom jobb
Anita Sagen legger ikke skjul på at hun gleder seg til å jobbe med det sterke tyske brand som er kjent for et stort utvalg av Philippe Starck produkter, og som har høstet en lang rekke internasjonale priser for sitt banebrytende design.
– Det blir moro å jobbe med produkter av så høy kvalitet, og jeg er stolt over at jeg skal presentere et produktsortiment med et så stort omfang. Så er det jo også moro at jeg kommer inn i konsernet når Duravit feirer 200 år og lanserer en rekke unike nyheter, sier hun.

Rørleggeren i fokus
– Jobben innebærer blant annet å få åpnet øynene til rørleggeren, og fortelle hva Duravit kan tilby disse som fagfolk. Dette skal vi blant annet gjøre ved å jobbe tett sammen med den enkelte rørlegger, og nøkkelpersonene hos grossister og kjedene. I tillegg skal vi selvsagt satse på prosjektmarkedet, hvor Duravit i mange tilfeller bør være et naturlig valg, både på grunn av vårt sortiment, design og kvalitet, fortsetter Sagen.

– Høy kundeservice er et av Duravits fokusområder i hverdagen, og derfor er jeg stolt over vårt team i Norge. I tillegg til Anita Sagen, består av selgerne Brynjar Carlsen og Birte Næss samt kunderservicemedarbeider Elin Beate Lyngstad, forteller Langberg.sier Managing Director for Danmark, Norge og Island, Jesper Langberg til VVS aktuelt

– På grunn av vår sterke vekst i det norske markedet, er vi på jakt etter enda en selger til å dekke Oslo-området, som er et stort og viktig område for oss, sier han til slutt.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle