Anne-Jorunn Enstad blir sertifiseringsleder i SINTEF Community

 
Anne-Jorunn Enstad blir sertifiseringsleder i SINTEF CommunityAnne-Jorunn Enstad har de siste ni årene jobbet i Aker Engineering & Technology. Nå går hun til SINTEF. Foto: Privat
Anne-Jorunn Enstad er ansatt som ny sertifiseringsleder i SINTEF Community. Hun starter i jobben 1. juni.

Anne-Jorunn Enstad har en mastergrad i materialteknologi fra NTNU, og er sertifisert som International Welding Engineer.

– Vi er veldig fornøyde med at Anne-Jorunn blir ny sertifiseringsleder i SINTEF Community. Sertifiseringsvirksomheten er viktig for SINTEF og for byggenæringen. Sertifiseringsvirksomheten har god vekst og er etterspurt i markedet, og det er viktig å videreføre og videreutvikle sertifiseringsordningene SINTEF tilbyr, sier enhetsleder Marius Kvalvik.

Enstad har kompetanse innenfor materialvalg, metallurgi og sveising, samt god kunnskap om ulike standarder. Dette er et godt utgangspunkt for stillingen som sertifiseringsleder.

– Jeg ser frem til en ny og spennende hverdag i SINTEF. Jeg har lært mye gjennom de siste ni årene i oljebransjen, og ser frem til å bidra i et firma som har så stor anseelse i bransjen og leverer etterspurte og viktige produkter. Jeg gleder meg til å bli kjent med de ansatte og å få være med på å videreutvikle sertifiseringsordningen, sier Anne-Jorunn Enstad.

Enstad har første arbeidsdag i SINTEF 6. april 2021 og begynner i stillingen som sertifiseringsleder 1. juni 2021. Hun erstatter nåværende sertifiseringsleder Steinar Nilsen, som går av med alderspensjon.

– Vi benytter anledningen til å takke Steinar for det gode arbeidet han har gjort gjennom mange år i SINTEF, og ønsker ham lykke til med pensjonisttilværelsen. Steinar vil ha en timeavtale med SINTEF etter 1. juni 2021, sier Kvalvik.

Om SINTEF Certification
SINTEF Certification bidrar til å sikre kvalitet, verdier og miljø gjennom våre ordninger for godkjenning og sertifisering. Vi godkjenner og sertifiserer byggevarer, konstruksjoner, konstruksjonselementer, materialer og løsninger etter nasjonale og internasjonale regler, forankret i forskningsbasert kunnskap og gode nasjonale laboratorier. På nettsidene til SINTEF Certification kan du finne godkjente og sertifiserte produkter, og lese mer om våre tjenester og ordninger. SINTEF er utpekt av Direktoratet for byggkvalitet som teknisk kontrollorgan og teknisk bedømmelsesorgan.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår