Aprilspøk sto til troende 

 
Aprilspøk sto til troende Bildet: Caverions ansatte falt for aprilspøken "Opp-og-stå", men ble ikke sure av den grunn.
Caverion-ansatte gikk på limpinnen. Den interne aprilspøken «Opp-og-stå» innebar at alle medarbeidere som har skrivebord skulle stå hver annen time.
I Caverion er det fokus på helse, og da var det kanskje ikke så rart at flere medarbeidere gikk på den interne aprilspøken «Opp-og-stå» som innebar at alle medarbeidere som har skrivebord skal stå hver annen time. Grunnet mye positiv respons blir spøken nå til virkelighet.

Aprilspøken oppfordret folk til å registrere seg for «Opp-og-stå» ved å sende en e-mail til Kommunikasjonskonsulenten i Caverion, Helene Johansen, og dermed ble de som gikk på limpinnen avslørt. Hun forteller at det var mange som meldte seg på.
– Det var såpass populært at vi besluttet å sette i gang «opp-og-stå» på ekte. Det er ikke så rart at folk falt for denne aprilspøken, fordi i Caverion tar vi helse på alvor, og vi har mange andre helsebringende aktiviteter. Vi er med på Birken, både ski, løping og sykkel, også er vi med på mange andre lokale renn og løp rundtomkring i landet, sier Johansen.

 
Caverion2.jpg  Caverion3.jpg
Bildet: Caverions kommunikasjonskonsulent, Helene Johansen og Espen Svendsen, avtaleansvarlig for ServiFlex, Kristiansand. 

Lønnskonsulent Monica Hexenberg var en av de som falt for aprilspøken, men ble ikke sur av den grunn.
– Vi snakker stadig om at vi skal stå mer på jobb siden vi har justerbare pulter, så vi syntes det var et fint tiltak vi, sier Hexenberg.
Maria Westergren fra Caverion i Bergen, som også ville «opp-og-stå» synes det er en god ide.
– Jeg meldte meg på, men da Helene sa jeg skulle sende et bilde skjønte jeg at det var en aprilspøk, sier Westergren.
Espen Svendsen, Avtaleansvarlig for ServiFlex i Kristiansand, tok det hele med et stort smil og sendte inn et bilde av seg selv med tittel "lurt".
– Da må jeg faktisk innrømme at jeg ble lurt. Jeg synes det var en god ide og uten å tulle så står jeg nå og jobber jeg! Æ det mulig, avslutter han.

Til og med HMS Koordinator Trude Fors-Falkeng i Caverion Harstad falt i fellen.
– Bare morsomt. Kjør på, ingen har vondt av å komme seg opp av stolen, sier hun med et smil. 
De som meldte seg på ble lokket med premier, og det skal de få.
– Vi vil fortsatt trekke ut en heldig vinner av en fin premie, lover Helene Johansen.
comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår