Arealplanlegger

 
Arealplanlegger
Søknadsfrist: 24 April 2022
Sted: Hønefoss
Tittel: Arealplanlegger

Vil du bli en del av Norges største fagmiljø innen arealplanlegging? Kan du sikre at planprosessen blir fulgt overfor våre kunder? Og er du en tillitsskapende rådgiver med gode samarbeidsevner? Da kan dette være det neste skrittet i din karriere!

VELKOMMEN TIL AREALPLANLEGGING HØNEFOSS
Som vår nye arealplanlegger blir du en del av avdeling for arealplanlegging og landskapsarkitektur som består av over 80 medarbeidere fordelt på seks kontorer nasjonalt. COWI satser tungt på en tverrfaglig tilnærming til morgendagens bærekraftige by- og regionutvikling. Her kan du samarbeide med samfunnsplanleggere, vann-, vei- og andre ingeniører, økonomer, landskapsarkitekter, plantevitere og naturforvaltere om å finne løsninger der miljø og mennesket står i sentrum.

Vår seksjon består av medarbeidere i Drammen, Hønefoss og Kongsberg. Vi er i dag 9 engasjerte medarbeidere i seksjonen som jobber på tvers av ulike fag og disipliner. Vi supplerer hverandre godt, etterstreber alltid å jobbe minst to sammen i prosjekt og ha høyt faglig engasjement. Ved kontoret i Hønefoss er det også hyggelige folk fra andre seksjoner, COWI har totalt 13 medarbeidere lokalisert på Hvervenmoen. Vi jobber med prosjekter på tvers av hele COWI, noe som gir oss mange muligheter også utenfor lokalområdet. Vi supplerer hverandre godt med et høyt faglig engasjement og et solid arbeidsmiljø.


FÅ EN VARIERT HVERDAG MED UTVIKLENDE ARBEIDSOPPGAVER
I denne stillingen blir du en del av vårt team av eksperter, og du arbeider i tett samarbeid med seksjonsleder og resten av teamet. 
Vi jobber med prosjekter av varierende størrelse både lokalt og regionalt. Blant annet arbeider vi med noen av de mest prestisjefylte prosjektene i landet som Fornebubanen, Intercity Østfoldbanen, Regjeringskvartalet og Politiets Beredskapssenter. I tillegg arbeider vi med lokale byutviklingsprosjekter som Lloyds, Elvelangs og Petersøya.
Din hovedoppgave er å fungere som prosjektleder og sikre at planprosessen blir fulgt overfor våre kunder. Du vil kunne være med på å påvirke prosjektene du er involvert igjennom ideer, innspill og løsninger og tilrettelegge for aktiv medvirkning i planprosessen.
I tillegg vil du få mulighet til å jobbe med:

 • Mulighetsstudier, lokaliseringsutredninger, konseptvalgutredninger og arealbruksanalyser
 • Kommunale arealplaner, område- og detaljreguleringsplaner
 • Konsekvensutredninger 
 • Prosessledelse, inkludert medvirkningsprosesser
 • Prosjektledelse i arealplan-oppdrag
 • Myndighetskontakt
 • Marked og tilbudsarbeid

Du vil få muligheten til å jobbe i flere spennende tverrfaglige prosjekter, og med en stor prosjektportefølje har vi anledning til å tilpasse prosjekttype og størrelse etter ønske fra den vi ansetter. 

DIN KOMPETANSE. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN.
Din kompetanse er nøkkelen til vår suksess. Vi samarbeider i tverrfaglige team og innen ulike forretningsområder. Vi deler av vår kunnskap med kunder og kolleger, og skaper gode relasjoner og verdifulle løsninger for våre kunder. Du bidrar med din ekspertise, samtidig som du får mulighet til å samarbeide med de beste.

For å lykkes og trives i denne stillingen har du egen drivkraft og engasjement, og et ønske om å være med å skape en mer bærekraftig framtid. Du bør dessuten ha følgende kvalifikasjoner og ferdigheter:

 • Bachelor eller master med spesialisering innen arealplanlegging og utredninger (arealplanlegger, sivilarkitekt/ingeniør, by- og regionplanlegger, landskapsarkitekt)
 • Minimum 5 års erfaring som arealplanlegger, gjerne bakgrunn fra byggherre, entreprenør, offentlig sektor eller rådgivende ingeniørfirma
 • Du er dyktig på å drive prosesser fra A til Å og sikrer at helheten i prosjektet blir ivaretatt, samt mestrer koordinering av ulike fagfelt
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk 
 • God kjennskap til plan- og bygningsloven
 • Erfaring med Focus, Novapoint, AutoCAD er en fordel
 • Driv til å skape muligheter, engasjement i marked- og tilbudsarbeid 

INTERESSERT?
Vi ser frem til å motta din CV så snart som mulig – vi vurderer søknader fortløpende. 
Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Mona Stangjordet-Eger
Seksjonsleder
Tlf: +47 922 32 461
mnha@cowi.com

COWI SOM ARBEIDSPLASS
Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. COWI tilbyr en spennende og dynamisk arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Som ansatt i COWI vil du selv være med på å forme din karriere og arbeidshverdag, gjennom en personlig utviklingsplan som utarbeides i samarbeid med din leder. Vi har et sterkt og tverrfaglig miljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet. Videre kan vi tilby deg:

 • Muligheten til å bygge opp din kompetanse med spennende prosjekter fra dag én
 • Gode muligheter til egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
 • Et godt arbeidsmiljø - det er viktig for oss å være rause og stille opp for hverandre, noe som gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
 • Nasjonalt og internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt. Vi har ca. 70 ulike faglige nettverk i COWI
 • Et eget felleskap kalt «Ung i COWI» for deg under 34 år, hvor det blir arrangert sosiale turer og arrangementer
 • Et aktivt bedriftsidrettslag, lønningstreff og bedriftshytter
 • Fleksibel arbeidstid
 • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger

VI TROR PÅ LIKE MULIGHETER
COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, funksjonshemning eller alder. COWI overholder lovene og forskriftene om diskriminering på arbeidsplasser i hvert land og by der COWI er lokalisert. Denne policyen gjelder alle ansatte, men også i rekruttering, ansettelse, utplassering, forfremmelse, oppsigelse, flytting, permisjon, kompensasjon og opplæring.

Søk her!

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår