Arealplanlegger Haugesund

 
Arealplanlegger Haugesund
Vil du bli en del av Norges største fagmiljø innen Arealplanlegging? Kan du sikre at planprosessen blir fulgt overfor våre kunder? Og er du en tillitsskapende rådgiver med gode samarbeidsevner? Da kan dette være det neste skrittet i din karriere!

Søknadsfrist: 17 April 2021 - Norway - Sted: Haugesund - Infrastructure

BLI EN DEL AV VÅR AVDELING AREAL OG SAMFERDSEL I HAUGESUND
Som vår nye arealplanlegger blir du en del av avdeling Areal & Samferdsel Kyst som består av ca. 70 medarbeidere fordelt på fem seksjoner langs hele Kysten fra Sørlandet til Nord-Norge. Her vil du kunne jobbe med alt fra de store utstrakte vegutbyggingsprosjektene, konsekvensutredninger, mindre mulighetsstudier, kommunale områdeplaner og private detaljreguleringer. I våre tjenester sikrer vi teknisk gjennomførbare løsninger og økonomisk sunne prosjekter.

Du blir en del av seksjon Areal og Samferdsel i Haugesund som i dag består av et team på 6 som består av arealplanleggere og landskapsarkitekter som primært jobber på mindre prosjekter, men som også deltar på større samferdselsprosjekter. Vi har et bredt fagmiljø på kontoret i Haugesund som jobber tett med kollegaer innen de ulike fagområdene. Vi jobber på prosjekter på tvers av hele COWI, som gir oss masse muligheter også utenfor lokalområder. Vi supplerer hverandre godt med et høyt faglig engasjement og er veldig fornøyde med vårt trygge og gode arbeidsmiljø med gode muligheter både sosialt og faglig.


FÅ EN VARIERT HVERDAG MED UTVIKLENDE ARBEIDSOPPGAVER
I denne stillingen blir du en del av vårt globale team av eksperter, og du arbeider i tett samarbeid med seksjonsleder Hjørdis Hausken og resten av teamet. Din hovedoppgave i teamet vårt er å fungere som prosjektleder og sikre at planprosessen blir fulgt overfor våre kunder. Du vil kunne være med på å påvirke prosjektene du er involvert igjennom ideer, innspill og løsninger før planprosessen iverksettes.

Du vil daglig utføre følgende arbeidsoppgaver:

•    Prosessledelse
•    Utarbeide reguleringsplaner
•    Sikring av planprosessen 
•    Myndighetskontakt
•    Saksbehandling
•    Fungere som tillitsfull rådgiver og skape gode relasjoner til dine kunder

Du vil få muligheten til å jobbe på flere spennende tverrfaglige prosjekter, og med en stor prosjektportefølje har vi anledning til å tilpasse prosjektstørrelsene etter ønske fra den vi ansetter.  

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste. 

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være en selvgående prosjektleder og fungere som en tillitsskapende rådgiver med gode samarbeidsevner.

Du bør dessuten ha følgende ferdigheter:
•    Du har gjerne en bachelor eller master med 3-5 års erfaring og gjerne bakgrunn fra byggherre, entreprenør, offentlig sektor eller rådgivende ingeniørfirma
•    Du er dyktig på å drive prosesser fra a-å og sikre at helheten i prosjektet blir ivaretatt, samt mestrer koordinering av ulike fagfelt. 
•    Du er har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og er dyktig på å utarbeide plandokumenter, som bl. a. planbestemmelser, planbeskrivelse og risiko og sårbarhetsanalyser. Du har også erfaring med konsekvensutredninger.
•    Du har gjerne erfaring med å tegne og lage plankart
•    Erfaring med Focus, Novapoint, AutoCAD er en fordel.


HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du ringe Hjørdis Hausken (Seksjonsleder) på telefon +47 924 10 516.

SLIK SØKER DU
Vi ser frem til å motta din CV snarest mulig. Ettersom vi allerede er i gang med prosessen, vil vi kontakte aktuelle kandidater fortløpende. Gleder oss til å høre fra deg!

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår