Årets Ingeborg-pris til Jon Sandnes

 
Årets Ingeborg-pris til Jon SandnesBildet: Årets Ingeborg-pris gikk til administrerende direktør i Byggenæringens Landsforening, Jon Sandnes. (Foto: Skjermdump)
Administrerende direktør i Byggenæringens Landsforening, Jon Sandnes, ble hedret med Ingeborg-prisen 2020 under Ingeborg-nettverkets digitale inspirasjonsdag i dag.

Av Odd Borgestrand

- Jon Sandnes har vært en tydelig leder og har direkte innvirkning på bransjens rammevilkår også når det gjelder rørbransjens- og hele byggebransjens kjønnsbalanse, sa styreleder i Ingeborg-nettverket, Eli Hermine Heyerdahl Eide, under prisutdelingen.

Prisen deles ut hvert år til en person eller organisasjon som løfter kvinner i rørbransjen eller som på en annen måte har gjort en innsats i arbeidet med å øke kvinneandelen til rørleggerfaget.

- Sandnes har vist vei overfor andre ledere når det gjelder bevissthet rundt kjønnsbalanse. Måten han har kommunisert sitt budskap på har gitt positive resultater, understreket Heyerdahl Eide.

LES OGSÅ: Selger inn mangfold og kjønnsbalanse

Jon Sandnes kunne ikke være til stede under utdelingen, og fikk derfor prisen på forhånd. I et videoopptak sa Sandnes at han var overrasket og rørt over å bli tildelt prisen.

- Ingeborg-nettverket har engasjert meg og har satt i gang en bevegelse og en debatt om mangfold for å få flere kvinner inn i norsk byggebransje. Nettverket har vært knyttet til rørfaget, men har vært en inspirasjon for alle i byggenæringen. Derfor håper jeg enda flere lar seg smitte av dette engasjementet, sa Sandnes.

- Denne jobben har bare så vidt startet, og nettopp Ingeborg-nettverket har vært avgjørende for en god start, understreket Sandnes.

- Dette er et løp vi skal gjøre i fellesskap. Det skal ikke være en stafett, men et felles løft for vekst i denne bevegelsen, sa han.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår