Årets Ingeborg-pris til Jon Sandnes

 
Årets Ingeborg-pris til Jon SandnesBildet: Årets Ingeborg-pris gikk til administrerende direktør i Byggenæringens Landsforening, Jon Sandnes. (Foto: Skjermdump)
Administrerende direktør i Byggenæringens Landsforening, Jon Sandnes, ble hedret med Ingeborg-prisen 2020 under Ingeborg-nettverkets digitale inspirasjonsdag i dag.

Av Odd Borgestrand

- Jon Sandnes har vært en tydelig leder og har direkte innvirkning på bransjens rammevilkår også når det gjelder rørbransjens- og hele byggebransjens kjønnsbalanse, sa styreleder i Ingeborg-nettverket, Eli Hermine Heyerdahl Eide, under prisutdelingen.

Prisen deles ut hvert år til en person eller organisasjon som løfter kvinner i rørbransjen eller som på en annen måte har gjort en innsats i arbeidet med å øke kvinneandelen til rørleggerfaget.

- Sandnes har vist vei overfor andre ledere når det gjelder bevissthet rundt kjønnsbalanse. Måten han har kommunisert sitt budskap på har gitt positive resultater, understreket Heyerdahl Eide.

LES OGSÅ: Selger inn mangfold og kjønnsbalanse

Jon Sandnes kunne ikke være til stede under utdelingen, og fikk derfor prisen på forhånd. I et videoopptak sa Sandnes at han var overrasket og rørt over å bli tildelt prisen.

- Ingeborg-nettverket har engasjert meg og har satt i gang en bevegelse og en debatt om mangfold for å få flere kvinner inn i norsk byggebransje. Nettverket har vært knyttet til rørfaget, men har vært en inspirasjon for alle i byggenæringen. Derfor håper jeg enda flere lar seg smitte av dette engasjementet, sa Sandnes.

- Denne jobben har bare så vidt startet, og nettopp Ingeborg-nettverket har vært avgjørende for en god start, understreket Sandnes.

- Dette er et løp vi skal gjøre i fellesskap. Det skal ikke være en stafett, men et felles løft for vekst i denne bevegelsen, sa han.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår