Arjonstop®

 
Arjonstop®
Med Arjonstop® har du et system som oppdager lekkasjer, og stenger vannet før det blir skade på eiendom og verdier.

Én bryter tilknyttet tre sensorer eliminerer frykten for vannlekkasje
Kontrollenheten har kablet forbindelse med den motorstyrte kuleventilen som er koblet til husets vanninntak. Denne sikrer hele huset med sensorer. Du velger selv opp til 3 sensorer for 3 forskjellige soner. I tillegg kan den kobles til en veggbryter som du kan for eksempel plassere ved utgangsdøren, slik at alt vann kan stenges av om natten eller ved fravær. Denne blir omfattet av de tre valgte sensorene på de 3 sonene.

Bli varslet ved vannlekkasje
Sensorene plasseres i rom med vanntilkoblet utstyr eller ledninger. Systemet stenger også vannet ved lekkasjer på skjulte vannledninger ved å overvåke trykket i vannrørene. Systemet er fleksibelt og kan bygges ut i henhold til behov og ønsker. Oppdages en vannlekkasje, varsles det med lyd og lys, og vannet stenges automatisk.

Kuleventilen har et robust design, og er laget i drikkevannsgodkjent plast. Det er rask, myk åpning og lukking uten trykkstøt i rør. Arjonstop® virker selv ved strømbrudd – det er en innebygget batteripakke for drift av anlegget inntil 6 timer.

Full kontroll fra mobilen
Ventilen kommer i to grunnpakker, Arjonstop® (NRF-NR 564 87 01) og Arjonstop® Connect (NRF-NR 564 87 02), hvorav Arjonstop® Connect kan benyttes sammen med Arjonsmart. Med Arjonsmart kan du bli varslet via din smarttelefon, og kan også slå av og på vannet fra din smarttelefon.

Utviklet i Norge
Arjonstop® er utviklet og montert i Norge og kan bestilles hos din nærmeste Ahlsell butikk. Arjonstop® Connect lanseres i Q2 - 2018.

For mer informasjon: https://www.armaturjonsson.no/loesninger/sanitaer/arjonstop/

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår