Arkitektur i høysetet

 
Arkitektur i høysetetBatimat er verdens største presentasjon av arkitektur og bygningsteknologi. (Foto: Anton Granhus)
02.08.13: Byggemessen BATIMAT setter arkitektur i høysetet i november
02.08.13: Byggemessen BATIMAT setter arkitektur i høysetet i november
I samarbeid med to beslektede spesialmesser, INTERCLIMA+ELEC,(energieffektivisering i bygg) og IDEO BAIN, (baderom), arrangerer Batimat verdens største presentasjon av arkitektur og bygningsteknologi i Paris.

Rundt 400 000 fagfolk vil møte nær 3 000 utstillere i løpet av messen. Arkitekter, bygningsutviklere, designkonsulenter og entreprenører får mulighet til å fordype seg i studier av nye materialer, de siste teknologiske nyvinninger og de mest innovative løsningene i bransjen på utstillingsområdet Paris Nord Villepinte i dagene fra 4.- 8. november 2013.

In Situ
Hvordan bør vi leve sammen i dagens og morgendagens verden? Hvordan kan vi skape byer som både er bærekraftige og gode å bo i? Hvordan bør vi utforme det offentlige rom? Hvilke sentrale forandringer preger utviklingen av våre byer?

BATIMAT 2013 gir toneangivende arkitekter en mulighet til å snakke ut om disse utfordringene, ved å øremerke bredt anlagte arrangementer til arkitektur.

BATIMAT In Situ er en unik ny begivenhet, som tilbyr en fullstendig fordypning i designkonseptene bak de mest innovative arkitekturprosjektene i Paris-regionen.

BATIMAT In Situ knytter direkte forbindelser til Paris. Med sin lokalisering i messeområdet Paris Nord Villepinte, presenterer messen 50 bygninger som er oppført fra høsten 2011 og frem til i dag – arbeider som ansees som toneangivende for moderne utvikling av byer og landskap.

Ved hvert av prosjektene vil messen gi unik innsikt i arkitektenes måte å tenke på gjennom intervjuer, foto og nøkkeldata, og på den måten forklare konseptet og måten ideene ble utviklet og realisert på ved valg av løsninger og materialer.

Gjennom videopresentasjoner vil designerne selv fortelle om utviklingsprosessene og sine avgjørelser om materialer, både for eksteriører og interiører, og forklare hvordan materialvalgene ble avgjørende for utformingen av prosjektene. Opplegget gir en enestående mulighet til å komme på innsiden av arkitektenes verden.
comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle