Arne Bergli med spennende gulvvarmeprosjekt

 
Arne Bergli med spennende gulvvarmeprosjektBildet: Bolig for Folket AS tilbyr nye og moderne boliger med høy kvalitet til fornuftige priser. Målet er at flere skal oppleve at boligdrømmen blir virkelighet. Prosjektet har idyllisk beliggenhet i Åvika i Kabelvåg.
Arne Bergli AS inngikk i august en avtale med Bolig for folket AS for levering av 22 Ekco 550 gulvvarmesentraler med 6 kW el-kjele.

- Gulvvarmesentralene ble sendt til Estland for montering leilighetsmoduler, for så å fraktes tilbake med båt til Kåbelvåg i Nord-Norge i 2021. Gulvvarmesentralene leveres med 6 kW el-kjele, 4 og 7 kurser gulvvarmefordeler og Watts vision trådløsstyring, skriver Arne Bergli AS i en pressemelding.

Bolig for Folket tilbyr nye, stilfulle og moderne boliger med høy kvalitet til fornuftige priser. Målet er at flere skal oppleve at boligdrømmen blir virkelighet. Gjennom smarte valg og løsninger holdes inngangsbilletten på et nivå som gjør at flere kan komme inn på boligmarkedet med mulighet for oppgraderinger for dem som ønsker det.

- Etterspørselen etter ferdig gulvvarmesentraler øker, spesielt til leilighetsbygg som sparer tid både til utbygger og utførende rørlegger. Alt kommer ferdig montert i skapet, kun tilkobling av rør, oppfylling av vann og tilkobling av strøm gjøres hos kunde. Sentralen kan plasseres hvor som helst i boligen/leiligheten, skapet monteres mellom stenderverket, og bygger kun 150 mm slik at skapet får plass i en 6-toms vegg. Ved å velge Watts vision smarthome styring kan man styre gulvvarmen via app fra din mobil eller nettbrett. Fra display og styringspaneler i el-kjelen kan man enkelt følg emed driftstemperatur og driftstrykk, heter det videre i pressemeldingen.

FAKTA:

• Ekco 550, 750 og 950 gulvvarmesentraler er en kompakt og prisgunstig løsning for vannbåren gulvvarme i leiligheter og boliger. Det som gjør Ekco el-kjele spesiell, er styremåten.

• El-kjelen legger inn den effekten fra 1 til 6/12 kW basert på varmebehovet som kreves til enhver tid.

• El-kjele L2M-6kW sin maks effekt kan låses på 2 og 4 kW eller kjøres automatisk etter behov inntil 6 kW.

• El-kjele L2M-12kW sin maks effekt kan låses på 4 og 8 kW eller kjøres automatisk etter behov inntil 12 kW.

• Sentralen leveres komplett og ferdig montert i et vanntett skap som inneholder elektrokjele, gulvvarmefordeler inntil 16 kurser, ekspansjonskar, Watts vision trådløs romstyring og alt nødvendig tilbehør som gir et fullverdig varmeanlegg.

• Ekco 550 leveres i et skap med 550mm bredde, 6 kW el-kjele og gulvvarmefordeler fra 2 til 8 kurser

• Ekco 750 leveres i et skap med 750mm bredde, 6 eller 12 kW el-kjele og gulvvarmefordeler fra 9 til 12 kurser

• Ekco 950 leveres i et skap med 950mm bredde, 6 eller 12 kW el-kjele og gulvvarmefordeler fra 13 til 16 kurser

• Leveres i versjonene 1x230V - 3x230V og 3x400V

• 6 kW el-kjele vil dekke et areal inntil 150m² (40W/m²)

• 12 kW el-kjele vil dekke et areal inntil 300m² (40W/m²)

 

 


 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår