Arne Nilsen AS er «Årets Comfortør»

 
Arne Nilsen AS er «Årets Comfortør»Bildet: Ekteparet Vibeke og Truls Nilsen.
Comfort-Kjeden har kåret Comfort Fredrikstad Arne Nilsen AS til Årets Comfortør 2019.

Prisen «Årets Comfortør» har vært delt ut siden 1987. I år var det Comfort Fredrikstad Arne Nilsen AS som stakk av med prisen. Prisen ble delt ut under kjedens årsmøte i Alta i helgen.

Rørleggerbedriften ble stiftet i 1961 og var i 1975 den 8. bedriften som ble i Comfort-Kjeden. Firmaet drives av Truls Nilsen som er andre generasjon som driver bedriften. I tillegg til Truls jobber også hans kone Vibeke, deres to sønner og en nevø i bedriften, i tillegg til 15 medarbeidere.

- Det er veldig moro med anerkjennelse for det vi gjør og denne prisen setter vi høyt. Vi forsøker å følge det kjeden ønsker og vi er veldig glad i Comfort. Vi er 20 ansatte og vi har to butikker, en i Fredrikstad og en på Rolvsøy, og denne prisen deler vi alle sammen, sier daglig leder og eier Truls Nilsen i en pressemelding.

Comfort-Kjeden feirer i år 45-års jubileum, og Comfort Fredrikstad Arne Nilsen AS har vært med i Comfort-Kjeden siden starten.

- Dette er en familie-eid bedrift med lang historie i kjeden. De driver solid og det er hele tre generasjoner som jobber i bedriften. De møter alltid opp på arrangementer i kjeden og de følger kjedens retningslinjer for profilering og butikkdrift. De er en flott ambassadør for kjeden og vi gratulerer alle i Comfort Fredrikstad Arne Nilsen AS med denne prisen, sier administrerende direktør i Comfort-Kjeden, Kari Øgle Kjensberg.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår