Arne Nilsen AS er «Årets Comfortør»

 
Arne Nilsen AS er «Årets Comfortør»Bildet: Ekteparet Vibeke og Truls Nilsen.
Comfort-Kjeden har kåret Comfort Fredrikstad Arne Nilsen AS til Årets Comfortør 2019.

Prisen «Årets Comfortør» har vært delt ut siden 1987. I år var det Comfort Fredrikstad Arne Nilsen AS som stakk av med prisen. Prisen ble delt ut under kjedens årsmøte i Alta i helgen.

Rørleggerbedriften ble stiftet i 1961 og var i 1975 den 8. bedriften som ble i Comfort-Kjeden. Firmaet drives av Truls Nilsen som er andre generasjon som driver bedriften. I tillegg til Truls jobber også hans kone Vibeke, deres to sønner og en nevø i bedriften, i tillegg til 15 medarbeidere.

- Det er veldig moro med anerkjennelse for det vi gjør og denne prisen setter vi høyt. Vi forsøker å følge det kjeden ønsker og vi er veldig glad i Comfort. Vi er 20 ansatte og vi har to butikker, en i Fredrikstad og en på Rolvsøy, og denne prisen deler vi alle sammen, sier daglig leder og eier Truls Nilsen i en pressemelding.

Comfort-Kjeden feirer i år 45-års jubileum, og Comfort Fredrikstad Arne Nilsen AS har vært med i Comfort-Kjeden siden starten.

- Dette er en familie-eid bedrift med lang historie i kjeden. De driver solid og det er hele tre generasjoner som jobber i bedriften. De møter alltid opp på arrangementer i kjeden og de følger kjedens retningslinjer for profilering og butikkdrift. De er en flott ambassadør for kjeden og vi gratulerer alle i Comfort Fredrikstad Arne Nilsen AS med denne prisen, sier administrerende direktør i Comfort-Kjeden, Kari Øgle Kjensberg.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår