Artic er Gustavsbergs nye og smarte møbelserie

 
Artic er Gustavsbergs nye og smarte møbelserieBildet: Artic er Gustavsbergs nye møbelserie. Med Artic er det enkelt å møblere hele badet med en enhetlig design og følelse.
Artic er Gustavsbergs nye møbelserie. Med Artic er det enkelt å møblere hele badet med en enhetlig design og følelse. Møblene er laget av baderomstilpassede materialer som varer lenge og med minst mulig miljøpåvirkning.

– Artics tidløse design gjør baderommet penere. Det er en eksklusiv serie, men skapene har plass til alt du trenger å oppbevare på badet. Møblene har sjenerøse oppbevarings- og avlastningsflater samt mange smarte detaljer, sier Fredrik Leander, produktsjef hos Gustavsberg.

Våg å bruke farger

Artic er tilgjengelig i fire moderne, friske og nøye utvalgte farger. Artic Peach er varm og har egenart. Fargen gjør litt mer av seg og skaper et baderom med personlighet. Askegrått er sval og diskret og gir en følelse av tidløs eleganse og kvalitet. Svart askefinér tilfører en smule drama til badet og selvfølgelig er serien også tilgjengelig i klassisk hvit.

Form og funksjon

Artics stamme har et rett og minimalistisk utseende. Skapstamme, dører og skuffer, alt i samme farge, gir baderommet en enhetlig fargeskala. Møblene kan leveres med ben i matchende, enkel design. Effekten er umiddelbar og gir badet en mer møblert følelse. Velg mellom hvitt og svart. Innsiden av alle skuffer og skap kan utstyres med sensorstyrt belysning. Belysningen kan også monteres under møblene slik at den får mer effekt. Innsiden av dørene har smarte hyller som gjør det lettere å få tak i flasker og bokser. Veggskapene har også mye oppbevaringsplass.

Hviler vektløst på kommoden

Servanten på Artic kommoder strekker seg en anelse ut i forhold til det underliggende møbelet, og den slanke, stramme profilen gir en følelse av at porselenet hviler vektløst på kommoden. Artic servant kommer i klassisk hvit og i matt svart porselen. Bunnventilen med EasyClean gjør rengjøring og god hygiene til en enkel sak. Velg mellom forkrommet eller matt svart propp. Gustavsbergs store utvalg av håndtak og knotter er utvidet med enda flere modeller som kan kombineres etter smak. Mange av håndtakene kan også fungere som veggkroker – for et stilrent helhetsinntrykk.

Frostet belysning

Et speil montert på en matt svart ramme matcher møblenes design. Den øvre kanten er utstyrt med frostet belysning og den nedre kanten har en hylleplate. Artic speilskap matcher møblenes design og farger. Det er et skjult strømuttak inne i speilskapet og glasshyller gir god oppbevaringsplass til småting som man vil ha tilgjengelig i nærheten av servanten. Den nedre kanten av speilet er frostet og motvirker fingeravtrykk på en effektiv måte. Skjult led-belysning under skapet skaper en fin stemning på badet. Er også tilgjengelig med belysning oppå skapet. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår