Askim & Mysen Rør går inn i Norsk Rørallianse

 
Askim & Mysen Rør går inn i Norsk RørallianseBildet: Tollef Berger, daglig leder Askim & Mysen Rør AS og Line Ekroll Dyb, daglig leder Norsk Rørallianse AS
Askim & Mysen Rør AS går fra kommende årsskifte inn som en av eierne i Norsk Rørallianse AS. Norsk Rørallianse blir med dette en enda sterkere og større aktør innen VVS-bransjen.

- Vi er veldig glade for å få Askim og Mysen Rør AS inn i alliansen. Dette gjør oss enda sterkere, spesielt i området Østfold, Akershus og Oslo, sier Line Ekroll Dyb, daglig leder i Norsk Rørallianse AS i en pressemelding.

Norsk Rørallianse AS består nå da av 11 større lokalt eide rørentreprenører, etablert på mer enn 35 steder rundt om i landet, med en samlet omsetning på ca. 3 milliarder og over 2000 medarbeidere. Sammen er vi ledende innenfor våre fagområder og kan tilby tekniske totalentrepriser, sier hun.

Askim & Mysen Rør AS tilbyr alle tjenester innenfor rørleggerfaget og har hovedkontor på Slitu i Østfold. De omsetter for over 230 millioner og har mer enn 130 medarbeidere. Deres viktigste marked er nye anlegg og service for private, kommuner og bedrifter. I tillegg har de en stor VVS-butikk på Morenen på Slitu. Askim & Mysen Rør kommer fra Comfort der de har trivdes godt. Bedriften har imidlertid vokst seg store i prosjektmarkedet og ser nå fram til å tre inn i et nytt fruktbart samarbeid med selskapene i NRA. 

Norsk Rørallianse AS er en strategisk allianse mellom velrenommerte regionale norske rørentreprenører, som alle har prosjektmarkedet som hovedsatsingsområde og driver stort i det profesjonelle markedet, både med virksomhet innen nybygg, rehabilitering, vedlikehold og mot næringslivskunder. De er også godt engasjert i privatkundemarkedet med nybygg, service og modernisering/rehabilitering og drift av VVS-butikker.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår