Askim & Mysen Rør går inn i Norsk Rørallianse

 
Askim & Mysen Rør går inn i Norsk RørallianseBildet: Tollef Berger, daglig leder Askim & Mysen Rør AS og Line Ekroll Dyb, daglig leder Norsk Rørallianse AS
Askim & Mysen Rør AS går fra kommende årsskifte inn som en av eierne i Norsk Rørallianse AS. Norsk Rørallianse blir med dette en enda sterkere og større aktør innen VVS-bransjen.

- Vi er veldig glade for å få Askim og Mysen Rør AS inn i alliansen. Dette gjør oss enda sterkere, spesielt i området Østfold, Akershus og Oslo, sier Line Ekroll Dyb, daglig leder i Norsk Rørallianse AS i en pressemelding.

Norsk Rørallianse AS består nå da av 11 større lokalt eide rørentreprenører, etablert på mer enn 35 steder rundt om i landet, med en samlet omsetning på ca. 3 milliarder og over 2000 medarbeidere. Sammen er vi ledende innenfor våre fagområder og kan tilby tekniske totalentrepriser, sier hun.

Askim & Mysen Rør AS tilbyr alle tjenester innenfor rørleggerfaget og har hovedkontor på Slitu i Østfold. De omsetter for over 230 millioner og har mer enn 130 medarbeidere. Deres viktigste marked er nye anlegg og service for private, kommuner og bedrifter. I tillegg har de en stor VVS-butikk på Morenen på Slitu. Askim & Mysen Rør kommer fra Comfort der de har trivdes godt. Bedriften har imidlertid vokst seg store i prosjektmarkedet og ser nå fram til å tre inn i et nytt fruktbart samarbeid med selskapene i NRA. 

Norsk Rørallianse AS er en strategisk allianse mellom velrenommerte regionale norske rørentreprenører, som alle har prosjektmarkedet som hovedsatsingsområde og driver stort i det profesjonelle markedet, både med virksomhet innen nybygg, rehabilitering, vedlikehold og mot næringslivskunder. De er også godt engasjert i privatkundemarkedet med nybygg, service og modernisering/rehabilitering og drift av VVS-butikker.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår