Aspelund ny leder for Sweco Norge

 
Aspelund ny leder for Sweco NorgeGrete Aspelund tiltrer som adm. direktør i Sweco Norge 1. januar 2016.
Grete Aspelund er utnevnt som ny adm. direktør for Sweco Norge AS og overtar etter Tron Kjølhamar. Aspelund kommer fra stillingen som konsernsjef for Nemko AS.

- Grete Aspelund kan vise til solide resultater og har erfaring med å lede selskaper gjennom skiftende markedsforhold. Med Grete har Sweco Norge en sterk leder som kan utvikle selskapet i et stadig mer internasjonalisert marked, sier konsernsjef Tomas Carlsson i Sweco.

Hun kommer til Sweco fra stillingen som konsernsjef i Nemko AS. Aspelund har bred næringslivserfaring på høyt nivå, og har foruten lederstillinger i Nemko, vært adm. direktør for Rambøll Management. Hun har lang erfaring innenfor organisasjons- og lederutvikling fra både privat og offentlig sektor.

- Jeg gleder meg til å bidra til videreutviklingen av Sweco i det norske markedet. Selskapet har svært kompetente ansatte og en ledende posisjon i Norge, samtidig som det er del av Europas største rådgivermiljø. I Norge står vi overfor store oppgaver når det gjelder å forme samfunnet i takt med den raske urbaniseringstrenden, og her spiller Sweco en viktig rolle. Jeg ser frem til denne muligheten med stor entusiasme, sier påtroppende adm. direktør i Sweco Norge, Grete Aspelund.

Nåværende adm. direktør Tron Kjølhamar går over i en ny stilling i Sweco Group fra nyttår, der han får ansvar for tilrettelegging og oppfølging av store prosjekter på tvers i konsernet.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår