Assemblin-biler får bartepryd

 
Assemblin-biler får barteprydBildet: Nærmere tusen Assemblin-biler i Norge, Sverige og Finland bli prydet med bart i hele november.
Assemblin støtter Movember-aksjonen mot prostatakreft. I tillegg til en felles innsamling til kampen mot prostatakreft, vil nærmere tusen Assemblin-biler i Norge, Sverige og Finland bli prydet med bart i hele november.

Den internasjonale kampanjen mot prostatakreft går av stabelen hvert år i november. Assemblins bidrag kommer til å bli gitt til de organisasjonene som står bak kampanjen i de respektive landene for å støtte forskning for å utvikle bedre diagnose- og behandlingsmetoder. Mange er ikke klar over at prostatakreft er den vanligste kreftformen i Norge, Sverige og Finland. Tidlig diagnose kan redde liv.

- Mange av våre medarbeidere har et personlig engasjement i denne kampen. Derfor synes vi det er viktig å støtte Movember også som bedrift. At denne aksjonen kombinerer humor og alvor er positivt og noe som jeg tror øker engasjementet – både hos oss i Assemblin og blant folk flest. De svenske avdelingene våre introduserte bart på mange av bilene sine i forbindelse med fjorårets aksjon. I år er også Norge og Finland med, og jeg tror denne aktiviteten vil være et positivt bidrag til å spre budskapet om den viktige kampen, sier Torkil Skancke Hansen, administrerende direktør i Assemblin AS i en pressemelding.

Assemblin er en komplett installasjons- og servicepartner med virksomhet i Norge, Sverige og Finland. Bedriften utformer, installerer og vedlikeholder tekniske løsninger for varme, sanitær, elektrisitet, automasjon og ventilasjon i kontorer, arenaer, kjøpesentre, boliger og industrianlegg. Assemblin omsetter for 8,2 milliarder kroner og har 5.700 medarbeidere på 100 steder i Norden.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår