Assemblin-biler får bartepryd

 
Assemblin-biler får barteprydBildet: Nærmere tusen Assemblin-biler i Norge, Sverige og Finland bli prydet med bart i hele november.
Assemblin støtter Movember-aksjonen mot prostatakreft. I tillegg til en felles innsamling til kampen mot prostatakreft, vil nærmere tusen Assemblin-biler i Norge, Sverige og Finland bli prydet med bart i hele november.

Den internasjonale kampanjen mot prostatakreft går av stabelen hvert år i november. Assemblins bidrag kommer til å bli gitt til de organisasjonene som står bak kampanjen i de respektive landene for å støtte forskning for å utvikle bedre diagnose- og behandlingsmetoder. Mange er ikke klar over at prostatakreft er den vanligste kreftformen i Norge, Sverige og Finland. Tidlig diagnose kan redde liv.

- Mange av våre medarbeidere har et personlig engasjement i denne kampen. Derfor synes vi det er viktig å støtte Movember også som bedrift. At denne aksjonen kombinerer humor og alvor er positivt og noe som jeg tror øker engasjementet – både hos oss i Assemblin og blant folk flest. De svenske avdelingene våre introduserte bart på mange av bilene sine i forbindelse med fjorårets aksjon. I år er også Norge og Finland med, og jeg tror denne aktiviteten vil være et positivt bidrag til å spre budskapet om den viktige kampen, sier Torkil Skancke Hansen, administrerende direktør i Assemblin AS i en pressemelding.

Assemblin er en komplett installasjons- og servicepartner med virksomhet i Norge, Sverige og Finland. Bedriften utformer, installerer og vedlikeholder tekniske løsninger for varme, sanitær, elektrisitet, automasjon og ventilasjon i kontorer, arenaer, kjøpesentre, boliger og industrianlegg. Assemblin omsetter for 8,2 milliarder kroner og har 5.700 medarbeidere på 100 steder i Norden.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår