Assemblin fikk rørkontrakt

 
Assemblin fikk rørkontrakt
Assemblin Prosjekt Vest har fått rørkontrakten for Choice-kjedens nye Quality-hotell ved jernbanestasjonen i Drammen. Kontrakten har en verdi på ca. 20 millioner kroner.

Nordic Choice-kjeden stakk våren 2016 av med seieren i kampen om hotellkontrakten på Bane NOR Eiendoms tomt ved Drammen stasjon. I forrige uke fikk Skanska kontrakten som hovedentreprenør for prosjektet, og Assemblins prosjektavdeling i Drammen og Sandefjord er nå tildelt rørkontrakten for det nye Quality-hotellet.

Ferdig i 2019
- Prosjekteringsarbeidet er allerede i gang. Arbeidet med bunnledningen starter rundt mai neste år, og hotellet skal etter planen stå ferdig i oktober av 2019 sier avdelingssjef i Assemblin Prosjekt Vest, Leif Stensrud.

- Dette er et stort og viktig prosjekt i vårt primære virkeområde, som ytterligere styrker oss i en periode med stor aktivitet og god ordrereserve, sier Stensrud.

Størst i Drammen
Det nye hotellet blir på totalt 13.500 kvadratmeter fordelt over 13. etasjer og underliggende kjeller. Med 249 rom og en konferansesal med plass til 500 personer får det Drammens største konferansekapasitet. I tillegg til hotellet, vil kvartalet ved Drammen stasjon omfatte blant annet sykkelgate, kontorer, butikker og kafeer.

- Dette prosjektet er et viktig bidrag i byutviklingen i Drammen. Det er første byggetrinn i utviklingen av knutepunktet rundt stasjonsområdet og vi er svært glad for at Bane Nor Eiendom gir oss tillit til å realisere dette spennendeprosjektet sammen med dem, forteller Terje Nyborg Olsen, distriktssjef i Skanska i Drammen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår