Assemblin kjøper Drammen ventilasjon

 
Assemblin kjøper Drammen ventilasjonBildet: Daglig leder i Assemblin ventilasjon Stein Arne Sværen (t.v.) og daglig leder i Drammen ventilasjon Magne-Vegar Gulbrandsen ble 2. desember enige om salg av Drammen ventilasjon AS til Assemblin ventilasjon AS.
Assemblin ventilasjon AS signerte 2. desember avtale med selskapet Drammen ventilasjon AS om overtakelse av medarbeidere, kundeportefølje og verktøy.

Assemblins ventilasjonsvirksomhet vil etter overtakelsen telle 20 medarbeidere og omsette for rundt 80 millioner kroner i 2023.

– Ventilasjonsbransjen bruker tradisjonelt mye innleid mannskap til montasjejobber. Vi ønsker i størst mulig grad å benytte egne, fast ansatte ressurser til disse oppdragene, sier Assemblins ventilasjonssjef Stein Arne Sværen.

Større egenkontroll

- Denne avtalen gir oss ingen umiddelbar omsetningsøkning. Men den gir oss økt installasjonskapasitet, styrket leveranseevne, og sikrer at vi får større egenkontroll på montering av oppdragene våre. Dette er helt i tråd med erfaringene og kompetansen vi har bygget opp innenfor både rør- og elektrovirksomheten vår gjennom mange år, sier ventilasjonssjef Stein Arne Sværen.

Fortsetter i lokalene

Den ervervede virksomheten vil fortsatt bli drevet fra selskapets eksisterende lokaler i Skjellsbekkveien i Mjøndalen. Daglig leder og hovedaksjonær Magne-Vegar Gulbrandsen vil etter overtakelsen få det daglige driftsansvaret for Assemblin ventilasjons installasjonsvirksomhet.

- Positivt for bedriften

- Etter å ha drevet Drammen ventilasjon AS i 25 år, har det naturlig nok vært en prosess å venne seg til tanken på at noen andre skulle overta, sier Magne-Vegar Gulbrandsen.
- Jeg føler imidlertid at vi har hatt en åpen og veldig fin dialog de siste månedene. Jeg oppfatter ikke minst at vi har svært sammenfallende syn og gjensidig forståelse for hvordan kultur, kvalitet og fagkunnskap er avgjørende for videre fremgang i markedet. Nå er jeg veldig komfortabel med avtalen og trygg på at den vil være positiv for både bedriften og de enkelte medarbeiderne, sier han.

Størst i Drammen

Assemblin ventilasjon AS ble etablert som eget selskap i 2018. Med overtakelsen av samtlige åtte medarbeidere i Drammen ventilasjons AS, vil selskapet ha rundt 20 medarbeidere og en budsjettert omsetning på 80 millioner kroner i 2023. Det gjør Assemblin til den største ventilasjonsinstallatøren lokalt i Drammen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår