Assemblin leverer rør til Gregers kvartal

 
Assemblin leverer rør til Gregers kvartalIllustrasjon: Dyrvik arkitekter AS
Assemblins prosjektavdeling i Oslo har signert kontrakt med AF Gruppen om rørentreprisen i boligprosjektet Gregers kvartal på Løren i Oslo.

Kontrakten har en verdi på 66 millioner kroner.

Gregers kvartal består av 258 leiligheter fordelt på seks bygg på seks til åtte etasjer. I tillegg til leiligheter vil området inneholde barnehage, næringsarealer, parkeringsgarasje og tekniske rom – totalt 33.300 kvadratmeter BTA. Assemblin står selv for prosjekteringen av prosjektet.

 Gregers kvartal eies av Eiendomsplan og USBL. Prosjektet ligger midt mellom nye Løren T-banestasjon og boligprosjektet Brødfabrikken, like i nærheten av boligprosjektet Krydderhagen, som Assemblin tidligere har vært med å bygge sammen med AF Gruppen. Kontrakten ble signert 21. desember 2021. Prosjektet gjennomføres i tre byggetrinn, med oppstart for Assemblin i mai 2022. Prosjektet skal etter planen overleveres i september 2024.

FAKTA:

Prosjekt: Gregers Kvartal

Oppdragsgiver: AF Gruppen

Leverandør: Assemblin prosjekt Oslo

Kontrakt: Totalentreprise rør

Verdi: 66 mill. NOK (eks. mva)

Byggestart: Mai 2022

Overlevering: Sept. 2024

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår