Assemblin leverer VVS-service til Vestre Viken HF

 
Assemblin leverer VVS-service til Vestre Viken HFAssemblin Service har inngått rammeavtale med Vestre Viken HF. Avtalen omfatter service og vedlikehold av VVS ved blant annet Drammen sykehus.
Assemblin Service har inngått rammeavtale med Vestre Viken HF om service og vedlikehold av VVS-installasjonene ved fem av helseforetakets sykehus.

Avtalen med Vestre Viken har en antatt verdi på mellom 8 og 10 millioner kroner i året.

- Sykehusavtalen er blant de største rammeavtalene vi har inngått. Det er dessuten et spennende område å bevege seg inn på. Vi har noen mindre avtaler innenfor denne sektoren fra før, blant annet med Oslo universitetssykehus, men ingen i nærheten av det omfanget vi har sikret oss nå, sier salgssjef Jan Berg i Assemblin AS.

Parallelle rammeavtaler
Vestre Viken HF har organisert service og vedlikehold av VVS gjennom parallelle rammeavtaler for seks ulike virksomhetsområder. Assemblin AS leverte tilbud på fem av områdene og fikk tilslag på alle fem. Ved Kongsberg sykehus, Drammen sykehus og Blakstad sykehus i Asker er selskapet leverandør nummer én. Ved Ringerike sykehus i Hønefoss og Bærum sykehus er Assemblin leverandør nummer to.

Drammen størst
- Drammen sykehus er den desidert største virksomheten innenfor avtalen og representerer alene mellom 5 og 6 millioner kroner i året. Denne delen av avtalen vil bli ivaretatt av vår serviceavdeling i Drammen. Blakstad sykehus vil bli ivaretatt av vår nye serviceavdeling på Lysaker, som vil være i drift fra nyttår sier Jan Berg.

Rammeavtalen med Vestre Viken HF gjelder fra 1. januar 2018 og har en varighet på to år med opsjon på ytterligere 1+1 år.

Satsingsområde
Servicevirksomheten har vært et viktig strategisk satsingsområde for Assemblin AS de siste årene, og satsingen har gitt resultater. Flere store rammeavtaler er hentet i hus innenfor både rør, elektro og byggautomasjon.

Vestre Viken er et av de største helseforetakene i Norge og leverer spesialisthelsetjenester til rundt 490.000 mennesker i 26 kommuner. Foretaket har fire somatiske og to psykiatriske sykehus.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle