Assemblin Romerike flytter til Kjeller

 
Assemblin Romerike flytter til KjellerServicesjef Lasse Svendsen leder Assemblins serviceavdeling på Kjeller. (Foto: Assemblin).
Assemblins serviceavdeling på Romerike har vokst ut av lokalene og har nå flyttet fra Strømmen til nye lokaler på Kjeller. De har hatt stor vekst siden avdelingen ble etablert for drøyt to år siden.

Assemblin rør service Romerike har i dag 19 ansatte og omsatte i fjor for nesten 30 millioner kroner.

- Vi startet med 6-7 medarbeidere i 2017, og har rett og slett vokst oss ut av lokalene i Strømmen. De nye lokalene ligger sentralt i forhold til de største kundene våre. De er lett tilgjengelige, med kort vei til både E6 og Lillestrøm og har langt bedre parkeringsmuligheter enn vi hadde tidligere. Vi er veldig fornøyde med denne plasseringen, sier servicesjef Lasse Svendsen i en pressemelding.

- Flyttingen innebærer også et enda tydeligere fokus på profesjonelle kunder og offentlige oppdragsgivere, som er grunnfjellet i driften vår, sier han i meldingen.

Avdelingen på Romerike har siden starten hatt rammeavtale med Avinor om drift og vedlikehold av sprinkler-, rør- og sanitærinstallasjonene på Oslo lufthavn Gardermoen. Mellom syv og ti rørleggere er mer eller mindre fast stasjonert på flyplassen. I tillegg er Skedsmo kommune, Lørenskog kommune og Coca Cola-fabrikken på Lørenskog blant de store og godt etablerte oppdragsgiverne.

Avdelingen på Romerike er formelt en del av Assemblins rørserviceavdeling i Oslo.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår