Assemblin utvider med ny ventilasjonsavdeling

 
Assemblin utvider med ny ventilasjonsavdeling- Markedet etterspør ventilasjonstjenester, sier Assemblins ventilasjonssjef Stein Arne Sværen, som starter ny ventilasjonsavdeling i Sarpsborg. (Foto: Tobias Nordli)
Med 11 nye medarbeidere på lønningslista, utvider entreprenørselskapet Assemblin i disse dager ventilasjonsvirksomheten med en ny avdeling i Sarpsborg.

- Markedet etterspør ventilasjonstjenester, og selv om avdelingen i Sarpsborg knapt har rukket å flytte inn i lokalene, har vi allerede flere store forespørsler på blokka. Vi har stor tro på potensialet i å kunne tilby et komplett tjenestespekter og jobbe i tospann med røravdelingene våre, sier ventilasjonssjef Stein Arne Sværen i Assemblin.

På landbasis har Assemblin ca. 950 ansatte og omsetter for rett over to milliarder kroner. Selskapet har størst virksomhet innenfor rørfaget, men har også egne avdelinger for elektro og ventilasjon.

Assemblin Ventilasjon AS ble etablert som eget selskap i 2019. Fram til nå har virksomheten vært konsentrert om én avdeling i Drammen, men utvides altså med 11 nye medarbeidere i Sarpsborg.

- Vi har alltid hatt som målsetning å bygge intern kompetanse og ha så stor andel fast ansatte som mulig. Den nye ventilasjonsavdelingen bygger oppunder denne strategien, men blir ekstra viktig for oss når det nye, innstrammede regelverket om bruk av innleid arbeidskraft trer i kraft 1. april. Jeg ser ikke bort fra at vi relativt raskt vil kunne få behov for å styrke kapasiteten og ansette enda flere teknikere og montører i både Drammen og Sarpsborg, sier Sværen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår