Aurskog-Høland best på vann og avløp

 
Aurskog-Høland best på vann og avløpBildet: Fra venstre: Kommunalsjef Per Ole Rønning, fagleder avløp Vidar Hansen, enhetsleder kommunalteknisk drift Gjermund Nilsen, fagleder vann Sylvei Holt og kommunedirektør Inger Hegna. Foto: Thomas L. Jørgensen, Norsk Vann
NORSK VANN ÅRSKONFERANSE 2020: Aurskog-Høland er ble i dag kåret til Årets bedreVANN-kommune fordi de gjennom målrettet arbeid i mange år har oppnådd svært gode og bærekraftige VA-tjenester.

Av Odd Borgestrand

I 2019 toppet kommunen 10 på topp-listen blant 76 bedreVANN-kommuner med best kvalitetsindeks siste fire år. Kommunens VA-ledelse utmerker seg dessuten som svært aktive og gode bidragsytere i det nasjonale fagmiljøet.

De fem beste kommunene

De fem kommunene som har best resultater i gjennomsnitt de siste fire år for både vann og avløp er, foruten Aurskog-Høland, Elverum, Bærum, Asker og Rælingen.

Skikkelig stas

- Dette er skikkelig stas, og vi er stolt og rørt over å få denne utmerkelsen! Vi forventet ikke å nå opp i denne kåringen, og det er derfor en ekstra anerkjennelse for oss å bli årets bedreVANN-kommune. Vi har støttet oss aktivt på og hatt god nytte av det verktøyet bedreVANN er, og oppfordrer flere kommuner til å bli med i benchmarkingen, uttaler Sylvei Holt og Vidar Hansen, som er fagledere på henholdsvis vann og avløp i Aurskog-Høland. kommune.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår