Automasjonsingeniør

 
Automasjonsingeniør
Søknadsfrist: 16.10.2022
Sted: Trondheim/Levanger/Kristiansund - Buildings & Industry
Tittel: Automasjonsingeniør

I denne stillingen vil du få mulighet til å jobbe i et fremtidsrettet rådgivermiljø og være med å drive utviklingen av smarte bygg og bærekraftige løsninger. Bærekraft er kjernen i COWIs visjon og strategi, og vi har tatt et aktivt valg om å bevege oss bort fra alle prosjekter innen fossilt brensel. Bli med oss på reisen og gjør en positiv forskjell for vårt samfunn i generasjoner framover.
 

BLI EN DEL AV VÅR AVDELING BYGNINGER 
Som Automasjonsingeniør i COWI vil du tilhøre vårt fagmiljø for Elektro og VVS. Vi har et sterkt, tverrfaglig miljø som jobber med prosjekter – med stort spenn i både størrelse og faglig innhold. Vi jobber blant annet på store nasjonale prosjekter som nytt sykehus Nordmøre og Romsdal, det nye Regjeringskvartalet og flere utbygginger av skoler og helsehus. I denne rollen vil du få en hektisk, men allsidig hverdag og muligheten til å påvirke, samt designe løsninger på prosjekter – både gjennom selvstendig arbeid og teamarbeid.
 

FÅ EN NØKKELROLLE I VÅRT FAGMILJØ 
I denne stillingen blir du en del av vårt globale team av eksperter, og du arbeider i tett samarbeid med din seksjonsleder, prosjektledere og andre kollegaer. Som Automasjonsingeniør vil du spille en sentral rolle for COWIs utvikling av smarte bygg.

 • Daglige arbeidsoppgaver vil kunne være:
 • Modellering i en 3D-modell
 • Prosjektarbeid/deltakelse i prosjekteringsmøter
 • Deltakelse i eksterne/interne prosjekteringsmøter mellom elektro/VVS
 • Arbeidsmøter med byggherrer
 • Koordinering mellom elektro og VVS

 
DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN.
For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være nysgjerrig, løsningsorientert og ha et kommersielt fokus. Selv om du evner å jobbe selvstendig så er du likevel god til å samarbeide med andre, og du forstår hvorfor det er viktig å kommunisere godt med kollegaer og dele kunnskap og erfaringer. Vi ser på det som fordelaktig at du er lærevillig og ikke lar deg skremme av endring og en hektisk arbeidshverdag.

Vi ser etter deg med følgende kompetanse:

 • Utdannet ingeniør eller sivilingeniør innen reguleringsteknikk/elektro/maskin
 • Erfaring og god kunnskap om automasjon, og også god prosessforståelse
 • Erfaring med/kjennskap til relevante programmer (REVIT/AUTOCAD/AutoDesk m.fl.) er en fordel, men god program- og systemforståelse er vesentlig.
 • Kjennskap til ITB-standarden/kvalitetssystemet innen automasjon
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk, gjerne også på engelsk. 
 • Vi ser etter kandidater med lengre relevant erfaring (8 år og oppover), men vi ønsker også kandidater med færre års erfaring, da vi har mulighet for å tilpasse oppgaver og ansvar ift profil.   

COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk og spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av Norges mest komplekse prosjekter og sterkeste fagmiljøer innen helsebygg, flyplasser og smarte og grønne bygg. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Selv om dette primært er en automasjonsrolle vil det også være gode muligheter for å jobbe med ITB i stillingen
 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger, samt en personlig oppfølgingsplan, årlige medarbeidersamtaler og muligheter for internasjonalt arbeid hvis ønskelig.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss - vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
 • Vi har faglige nettverk, bedriftslag og et «Ung i COWI»-nettverk for de under 35 år
 • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.
 • Fleksibel arbeidstid og mulighet for delvis hjemmekontor

Arbeidssted kan enten være Trondheim, Levanger eller Kristiansund. 
 

INTERESSERT?

Da vil vi gjerne høre fra deg! Ta gjerne kontakt med: Egil Reppe (Seksjonsleder Elektro, Trondheim) på tlf.: +47 950 86 573. Alle søknader behandles konfidensielt. Vi intervjuer kandidater fortløpende og ser frem til å motta din søknad så snart som mulig. 

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår