Avdelingskvalitetsleder for Divisjon Bygninger

 
Avdelingskvalitetsleder for Divisjon Bygninger
Vil du utvikle deg innen kvalitetsledelse? Kan du bidra til at vi blir enda bedre på kvalitetsledelse i organisasjonen og i prosjektene våre? Er du løsningsorientert og har god prosessforståelse? Da kan dette være det neste skrittet i din karriere!

Søknadsfrist: 19 April 2021 - Norway - Sted: Oslo - Buildings

BLI EN DEL AV VÅR AVDELING BYGNINGER OSLO
COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1200 medarbeidere i Norge. Vi har et av landets ledende rådgivermiljøer innen prosjektering av tekniske løsninger for blant annet sykehus, flyplasser og smarte, miljøvennlige bygg. Vi vektlegger faglig kvalitet, godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med hverandre høyt. Vi har et trygt og godt arbeidsmiljø, med gode muligheter både sosialt og faglig.

I COWI jobber vi kontinuerlig med å forbedre våre systemer og vår prosjektgjennomføring, og trenger derfor en medarbeider som kan bidra til å utvikle kvalitetsledelsen i organisasjonen og i prosjektene våre. Gjennom regelmessige interne revisjoner har vi fokus på utvikling, kontinuerlig forbedring, ta lærdom og jobbe proaktivt inn i prosjektene mer enn kontroll av krav. Divisjon Bygninger, som avdeling Oslo er en del av, gjennomfører årlig ledelsens gjennomgåelse av kvalitetsarbeidet, utarbeider kvalitetsmål, handlingsplaner, følger opp dette, samt avviks- og forbedringsarbeidet innenfor egen avdeling.

FÅ EN NØKKELROLLE I UTVIKLINGEN AV KVALITETSLEDELSE
I rollen som Avdelingskvalitetsleder jobber du i divisjonens kvalitetsteam og har ansvaret for kvalitetsarbeidet i vår avdeling for Bygninger i Oslo. Her vil du ha fokus på å bistå prosjekt- og linjelederne med kvalitetsarbeidet, og det å kontinuerlig forbedre avdelingens prosjektgjennomføring.

Daglige arbeidsoppgaver vil kunne være:

 • delta på prosjektoverføringsmøter (fra salg til prosjekt)
 • støtte nye prosjekt i oppstartsfasen
 • støtte i risikostyring
 • støtte i utarbeidelse av prosjektledelsesplan / kvalitetsplan
 • utføre rotårsaksanalyser
 • støtte prosjektleder i innføring av nye verktøy
 • opplæring i kvalitetssystemet

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være opptatt av utvikling, kunnskapsdeling og kvalitet. Du er løsningsorientert, strukturert, har gode samarbeidsevner og god forståelse for prosessarbeid

Vi leter også etter deg som ønsker å utvikle dine lederegenskaper, din kunnskap om kvalitetsledelse, og har et sterkt ønske om å delta i kontinuerlige forbedringsprosesser.

Du bør i tillegg ha følgende ferdigheter og kompetanse:

 • Høyere teknisk utdannelse og helst 5 års relevant arbeidserfaring
 • God kompetanse innen kvalitetsledelse
 • Erfaring med prosjektledelse og revisjon
 • Gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner på norsk, gjerne også engelsk
 • Det er positivt om du kjenner NS ISO 9001 (Ledelsessystem for kvalitet) og har kjennskap til risikostyring (gjerne NS 31000), men det er ingen forutsetning.

COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk og spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet. Videre kan vi tilby:

 • Muligheten til å påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger, samt en personlig oppfølgingsplan og årlige medarbeidersamtaler.
 • Et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser. I COWI stiller vi opp for hverandre, er rause og støtter hverandre.
 • Utdanningsprogrammer innenfor faglig utvikling, prosjektledelse, linjeledelse og markedsføring/utvikling. Vi jobber systematisk med å utvikle ferdigheter hos de ansatte, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve arbeidsplassen som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
 • Fleksibel arbeidstid.
 • Moderne kontorlokaler og fasiliteter.
 • Faglige nettverk, bedriftsidrettslag og et «Ung i COWI»-nettverk for alle under 34 år.
 • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

 

HAR DU SPØRSMÅL?
Da er du velkommen til å kontakte:
Øyvind Foyn (Vice President, Bygninger) på tlf. +47 95 75 38 15, eller
Mette Helen Hallerud (Divisjons kvalitetsleder, Bygninger) på tlf. +47 93 25 94 30.

SLIK SØKER DU
Klikk på knappen nedenfor og fortell hvorfor du er rett person for denne stillingen. Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev så snart som mulig, og gleder oss til å høre fra deg!

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår