Avdelingsleder klima

 
Avdelingsleder klima
Til vår nye divisjon for entreprise søker vi en fremtidsrettet og fremoverlent avdelingsleder til en av de mest spennende stillingene innen fagfeltet i Trøndelag.

Den nye lederen vil ha ansvar for å bygge GKs posisjon som anerkjent entreprenør i avdelingens område, sikre lønnsom drift og høy kundetilfredshet i lokale entrepriseprosjekt, samt sikre motiverte og kompetente ansatte i avdelingen. Videre skal vedkommende være pådriver for samhandling på tvers av GK for å sikre at man lykkes med å bli «ett GK». Til stillingen ligger personalansvar for 25 personer med kontorsted Malm/Trondheim. Stillingen inngår i regionens ledergruppe og rapporterer til regionsdirektør.

Ønskede erfaringer og kvalifikasjoner:

  • Minst 3 års erfaring som linjeleder med resultatansvar og med dokumenterte resultater fra å skape vekst og økt lønnsomhet.
  • 3-5 års prosjektledererfaring fra nybyggprosjekter, og med sterk faglig kompetanse innenfor noen av GKs faglig kjernekompetanser. Erfaring fra komplekse og flerfaglige byggeprosjekter er en fordel.
  • Erfaring med å inngå avtaler på entrepriseprosjekter, herunder kjenne de typiske kontraktstandarder som benyttes.
  • Høyere utdanning innen tekniske fag (master eller tilsvarende). Erfaring kan kompensere for manglende formelle krav.
  • God kjennskap til relevante NS standarder og andre relevante kontraktsformer.
  • Det er en fordel med erfaring fra å fremme tiltak innenfor bærekraft og klima.

Rett kandidat demonstrerer spesialistkunnskap og ekspertise innenfor fagfeltet til avdelingen, har sterkt utviklede lederegenskaper og god forretningsmessig forståelse. Videre må den nye lederen ha sterke analytiske ferdigheter, og ha høy forståelse for kostnads- og inntektsdrivere. Kandidaten er en brobygger som evner å motivere medarbeidere og skape samhandling og synergier på tvers av teamet. Vedkommende må ha gode kommunikasjonsferdigheter, både skriftlig og muntlig på norsk og engelsk. For å lykkes i jobben kreves også en sterk gjennomføringsevne og fokus på prosessetterlevelse.

Til stillingen må det påregnes noe reisevirksomhet.

Du vil få konkurransedyktige betingelser og utviklingsmuligheter.

For nærmere informasjon om stillingen, kontakt seniorrådgiver Nils Jørgen Tømmerås, telefon 971 84 166, eller rådgiver Renée Davadi, telefon 988 94 662. Alternativt kan regionsdirektør i GK Rune Godø kontaktes på telefon 928 23 518 for videre spørsmål.

Arbeidssted: GK Inneklima Trondheim
Søknadsfrist: Snarest


Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår