Avdelingsleder service

 
Avdelingsleder service
Søknadsfrist: 25.09.2022
Sted: GK Fredrikstad
Tittel: Avdelingsleder service

I GK drives vi av å redusere klimagassutslippene i byggenæringen ved å fornye det eksisterende og utvikle det nye. Vi jobber med bransjens mest fremtidsrettede teknologi for å skape energieffektive, bærekraftige bygg med et godt inneklima som skaper verdi for våre kunder.

Som avdelingsleder i GK vil du få en sentral rolle i å bygge GKs posisjon som anerkjent servicepartner i avdelingens område. Stillingen inngår som en del av regionens ledergruppe og rapporterer til regiondirektør. Avdelingen består av syv kompetente medarbeidere hvor du som leder vil veilede og være troverdig for dine medarbeidere. Du er ikke redd for å brette opp ermene selv og hjelpe til der det trengs. 

Ditt hovedansvar:

  • Eie totalresultatet for avdelingen og være øverste ansvarlig for at avdelingen når sine mål
  • Skape lønnsom vekst og bygge posisjon iht GK Norges strategi i det lokale markedet, herunder skaffe serviceavtaler, kalkulere, gi tilbud og drive små prosjekter
  • Rapportere og foreslå tiltak som er skaper verdi for kunden
  • Personalledelse av egen avdeling, herunder sikre motiverte og kompetente ansatte i avdelingen
  • Sikre fremtidsrettet fagutvikling, støtte og oppfølging av teknikerne

Vi ser gjerne at du har relevant høyere utdannelse på bachelor eller masternivå. Fagskoleingeniører med relevant erfaring vurderes også, da helst innen KEM. Det er en fordel om du har tidligere erfaring fra prosjektledelse, og gjerne innen eksisterende bygg. Hvis du har ledererfaring er det et pluss, kanskje har du ledet montasje, vært teamleder eller lignende. Det er viktig at du har gjennomføringskraft og er initiativrik. Det er fordelaktig med markedskontakt og kjennskap og du er gjerne salgsorientert. Du evner å motivere dine medarbeidere og skape forståelse for felles mål, og du gjenkjenner deg i våre verdier, INA (inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig).

I gjengjeld vil du som avdelingsleder få et godt sosialt miljø med kollegaer som er dyktige innen sitt fagfelt. Du vil oppleve å få varierte og faglige utviklende arbeidsoppgaver og ansvar. GK er et stort selskap med solid økonomi, gode lønns-, forsikrings-, og pensjonsordninger. Vi har interne utviklingsmuligheter med mulighet for kurs- og etterutdanning. Vi er opptatt av at alle skal ha en trygg og sikker arbeidshverdag. Du vil også få bil- og telefonordning.

Søk her!

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår