Avfallshåndtering kritisk for samfunnet

 
Avfallshåndtering kritisk for samfunnetBedrifter og privatpersoner kan fortsatt bestille container til sin lokasjon. (Foto: Ragn-Sells).
Selskaper som Ragn-Sells jobber på spreng for å opprettholde leveranse av tjenester på beste måte, og tar imot bestillinger som normalt.

Alle Ragn-Sells anlegg er åpne, og per dags dato utføres oppdrag etter vanlige bestillingsrutiner. Målet er hele tiden å unngå opphopning av avfall, derfor bestreber Ragn-Sells å holde åpent for henting av avfall, skriver de i en pressemelding. Det betyr at de som ønsker å rydde hjemme eller på jobb, kan leie containere. Nettbutikken er åpen for bestilling hele døgnet, det anbefales å bestille på nett i disse dager.

Hansker, god håndhygiene og avstand under rydding.

For å unngå videreføring av smitte, er det viktig at alle også under rydding og oppussing tenker forebyggende, spesielt i tilfeller hvor håndverkere eller andre hjelper til, skriver de.

- Dersom du bestiller container, husk hansker, god håndhygiene og avstand til andre under ryddingen, sier Bente Åsen Sørum, CMO i Ragn-Sells AS i meldingen.

Ragn-Sells følger alle anbefalinger fra folkehelseinstituttet, og har innført en rekke tiltak. Det er også innført beredskap for sykdom i egne rekker, og planlagt for mulige ferdselshindringer. Foreløpig er anleggene åpne, noen steder med noe innskrenkede åpningstider.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår