Avfallsrådgiver/rådgiver sirkulær økonomi

 
Avfallsrådgiver/rådgiver sirkulær økonomi
Søknadsfrist: 23.01.22
Sted: Fredrikstad - Water
Tittel: Avfallsrådgiver/rådgiver sirkulær økonomi

 

Vil du være med å prege utviklingen innen det grønne skiftet? Ønsker du å bidra til en klimavennlig og smart avfallsbehandling? Da har vi jobben for deg med interesse for renovasjonsteknisk planlegging og oppfølging/utvikling av deponier, og som finner de strategiske, operative og bærekraftige løsningene for fremtidens avfallsbehandling. 
 

BLI EN DEL AV VÅR MILJØSEKSJON i FREDRIKSTAD
COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1200 medarbeidere i Norge. Vi har kompetanse i verdensklasse og samarbeider tett på tvers av fagmiljøene i COWI for å levere morgendagens løsninger for bærekraft, avfallshåndtering og sirkulær økonomi i samfunnsutviklende prosjekter, som boligbygging, veiutbygging, bygging av skoler, sykehus og annen infrastruktur. Hos oss vil du oppleve et trygt og godt arbeidsmiljø, med gode muligheter både faglig og sosialt. Vi har et raust arbeidsmiljø med fokus på å dele kunnskap og å gjøre hverandre gode.


Vårt kontor i Fredrikstad ligger på Kråkerøy, like ved Høyskolen i Østfold og bryggepromenaden i Fredrikstad sentrum. Byen ligger der Glomma renner ut i havet og  Hvalers skjærgård. Det er bare en time fra Oslo, og drøye to timer til Gøteborg. Fredrikstad er Østfolds største by, og er i rivende utvikling. Med et rikt kulturliv, Norges beste kino, flotte kulturscener, spennende restauranter og kaféer, Nordens best bevarte festningsby Gamlebyen, gratis byferger, Marka, Ytre Hvaler nasjonalpark og et variert boligmarked, ligger alt til rette for det gode liv i en av landets mest attraktive byer. Her har vi et mangfoldig miljø- og teknologibasert næringsliv der COWI har vært en sentral aktør, helt fra starten i 1959 da Østlandskonsult så dagens lys, og frem til i dag med våre 230 lokalt ansatte medarbeidere. Vi vokser stadig og søker etter nye og spennende medarbeidere. Våre nåværende lokaler stod ferdig i 2008, og er nå under rehabilitering. Etter sommeren vil kontoret fremstå som topp moderne og mer enn noensinne være tilrettelagt for et godt og fleksibelt arbeidsliv, der vår kafé og kantine er det første som møter deg når du kommer på jobb. 

FOKUS PÅ BÆREKRAFT I PROSJEKTER
I denne stillingen blir du en del av vårt globale team av eksperter, og du arbeider i tett samarbeid med din leder og øvrige kollegaer. Din hovedoppgave blir å bidra med kunnskap og utvikling innen bærekraft, ytre miljø, avfallshåndtering og sirkulær økonomi i våre prosjekter.
Avhengig av din erfaring og kompetanse kan det være aktuelt å jobbe med følgende:

 • Utslippstillatelser for behandlingsanlegg og deponi for avfall
 • Drift-, miljø- og avslutningsplaner for deponier
 • Utredninger knyttet til gamle og nye deponier for ordinært og farlig avfall 
 • Renovasjonstekniske planlegging i utbyggingsprosjekter
 • Avfallsplaner
 • Basiskarakterisering av avfall
 • Plukkanalyser av avfall
 • Deponigass
 • Miljøkartlegging av byggavfall og ombruksplaner
 • Miljøledelse

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN!
Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kollegaer. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste.
Vi ser etter en "ingenørd" som er innovativ, relasjonsorientert og fremoverlent med en driv og motivasjon for bærekraft og sirkulær økonomi. 
Du bør også ha følgende ferdigheter og kvalifikasjoner:

 • Du har en bachelor/master innen miljøfag, hydrogeologi eller bygg/anleggsfag.
 • Gode analytiske evner og stor interesse for bærekraft, ytre miljø, avfallshåndtering og sirkulær økonomi.
 • Du har gjerne 2-5 års relevant erfaring fra rådgivermiljø, offentlig forvaltning eller drift, avfallsbehandlingsanlegg eller annen kunnskapsbedrift, men nyutdannede og seniorer kan også søke.
 • Erfaring med søknad om, eller oppfølging av, utslippstillatelser etter forurensningsloven.
 • Ønske om å være prosjektleder.
 • Du er fleksibel, og feltarbeid i store deler av landet må regnes med. 
 • Du har gode kommunikasjonsevner, et gode øye for kundens behov og du skaper gode relasjoner.
 • God fremstillingsevne i norsk muntlig og skriftlig.
 • Krav om førerkort klasse B.

COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk og spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger, samt en personlig oppfølgingsplan, årlige medarbeidersamtaler og muligheter for internasjonalt arbeid hvis ønskelig.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss - vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Avhengig av hvilken fagretning man velger kan det bli en god blanding av kontor- og feltarbeid.
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
 • Vi har faglige nettverk, bedriftsidrettslag og et «Ung i COWI»-nettverk.
 • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.
   

HAR DU SPØRSMÅL?
Da er du velkommen til å kontakte Kjell Arne Skagemo (seksjonsleder, Miljø - Fredrikstad) +47 979 53 075 eller på e-post kese@cowi.com.
Vi ser frem til å motta din søknad og utfyllende CV så snart som mulig. 

VI TROR PÅ LIKE MULIGHETER
COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, funksjonshemning eller alder. COWI overholder lovene og forskriftene om diskriminering på arbeidsplasser. Denne policyen gjelder alle ansatte, men også i rekruttering, ansettelse, utplassering, forfremmelse, oppsigelse, flytting, permisjon, kompensasjon og opplæring.

OM COWI
Våre ansatte er vår største ressurs: Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. Sammen med lederen din utarbeider du en plan for din egen utvikling, og du får muligheten til å bygge på din kompetanse i både lokale og globale prosjekter fra dag til dag. For mer informasjon, besøk  cowi.no/om-cowi.   

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår