AVLYST: - Flere utstillere og et kvalitetsrikt seminarprogram

 
AVLYST: - Flere utstillere og et kvalitetsrikt seminarprogramBildet: VA Tour Norge er verdens nordligste og Norges største omreisende VA-messe, og arrangeres nå for tredje gang. Foto: VA Tour Norge
VA Tour Norge 2020: I mars er det igjen på tide med turné for de ledende norske leverandørene av VA-produkter.

- For første gang er det fem steder som skal besøkes av Touren, vi har flere utstillere om bord enn før, og planleggingen av seminarene er i full gang. Også denne gangen tilbys et omfattende seminarprogram med aktuelle temaer som spennende case-studier og praktiske løsninger. Temaet er ikke helt spikret, men det vil omfatte smarte VA-systemer, sier Bjarne Haugland, daglig leder i VA og VVS produsentene VVP, i en pressemelding.

- Vi satser atter en gang på et godt gjennomarbeidet og kvalitetsrikt seminarprogram. Denne gangen konsentrerer vi oss litt ekstra om å tilby et konsist og tidsøkonomisk program – vi ønsker jo at alle skal få anledning til å besøke alle standene og ta del i det store produktutvalget, sier Haugland.

Seminarprogrammet er nå i ferd med å bli satt sammen og vil publiseres i starten av året.
 
VA Tour Norge inviterer besøkende som jobber med VA innenfor kommuner, entreprenørselskaper, grossister og konsulenter med flere, og dette er de planlagte datoene og stedene:

• Kristiansand, 5. mars, Sørlandets Travpark
• Bergen, 10. mars, Scandic Flesland Airport
• Oslo, 12. mars, X Meeting Point (Hellerudsletta)
• Trondheim, 17. mars, Scandic Lerkendal
• Hamar, 19. mars, Scandic Hamar

Om VA Tour Norge:
VA Tour Norge er verdens nordligste og Norges største omreisende VA-messe, og arrangeres nå for tredje gang. Med mottoet «Vår kompetanse = din styrke» reiser Norges ledende VA-bedrifter rundt i hele Norge for å vise frem siste nytt og de nyeste produktene innen VA. Gjennom utstilling og seminarer får de besøkende på turneen økt kompetanse og en mulighet til å ta del i den nyeste utviklingen. VA Tour Norge arrangeres av bransjeforeningen VA og VVS produsentene VVP og messefirmaet BraMässor.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår