AxFlow as kjøper Innva as

 
AxFlow as kjøper Innva as
AxFlow as har kjøpt samtlige aksjer i Innva as. Innva er leverandør av ventiler og ventilløsninger til vann- og avløpsmarkedet i Norge.

Selskapet har samarbeidet med den østerrikske ventilprodusenten Hawle. De vil etter oppkjøpet fortsette å arbeide i markedet som før som et selvstendig selskap, med sin egen logo og med kontor i sine nåværende lokaler på Skui.

- Oppkjøpet av Innva er et svært viktig bidrag til AxFlow-gruppens ønske om å gå sterkere inn i ventilmarkedet, enten det er mot kommunalt vann og avløp eller mot industri/offshore-segmentet, sier AxFlows konsernsjef Ole Weiner i en pressemelding.

AxFlow i Norge har i mange år vært en leverandør av komplette pumpestasjoner, pumper, prosessinstrumentering og enkelte ventiltyper til både vann og avløp og industri/offshore--markedet.

- Innvas produkter og tekniske kompetanse passer svært godt sammen med vår egen, sier Gunnar Ødegård, Adm. Dir ved AxFlow AS.

- For oss i AxFlow har det vært en forutsetning for oppkjøpet at vi kan bygge videre på Innvas positive bedriftskultur og vi er sikre på at det blir en fantastisk spennende ferd videre.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår