AxFlow får distribusjonsavtale med HWM Water Ltd.

 
AxFlow får distribusjonsavtale med HWM Water Ltd.Illustrasjonsbilde
AxFlow satser innen lekkasjesøk og har inngått distribusjonsavtale med HWM Water Ltd, et allerede etablert merkenavn her i Norge.

AxFlow har lenge hatt fotfeste i VA-bransjen med sine produkter innen pumper, ventiler, pumpestasjoner, instrumentering og service. Nå har selskapet også sikret seg agentur på produkter fra den britiske produsenten HWM-Water ltd.
 
HWM- Water Ltd er en godt etablert leverandør innen lekkasjesøk internasjonalt og har allerede klart å bli et etablert merkenavn her i Norge. Systemet er basert på lydloggere og dataloggere for å overvåke rørnettet og vannivåer, samt å detektere lekkasjer. Dataene kan enkelt kobles opp mot kommunenes plattformer innen monitorering. Dette er spesielt aktuelt for kommunal sektor, hvor det kan være store utfordringer med lekkasjer og overvann.
 
- Vi er stolte over å ha agenturet fra HWM med i sortimentet vårt. Lekkasjesøk er et aktuelt tema, både med tanke på å avdekke lekkasjer, sikre drikkevann og ikke minst overvannsproblematikken i en tid med mye styrtregn. Denne sommeren er vel et godt eksempel på det, påpeker Morten Økland, produktansvarlig i AxFlows instrumenteringsavdeling.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår