Baderomsdesign for det nordiske markedet

 
Baderomsdesign for det nordiske markedet
Duravits baderomsserie DuraStyle er spekket med intelligente baderomsløsninger. Nå fullender den tyske baderomsprodusent serien med et gulvstående toalett som er tilpasset de nordiske markeder, og har en totalhøyde på 44 centimeter.

Toalettsetet på det nye nordiske toalett fås med en SoftClose-funksjon som sammen med det hvite porselen danner et smukt og enkelt uttrykk. De nye toaletter fås også med det særlige WonderGliss-belegg slik at fett og smuss har vanskelig for å sette seg fast, og derfor kan lett skylles vekk med vann. Resultatet er mindre rengjøring, og en innvendig kumme som er helt ren. Toalettet har fullglassert skyllekant med en ny 3-veis skylleteknikk som forbedrer skyllet bakerst i toalettet 

DuraStyle setter nye standarder for form og funksjon, og den unike baderomsserie egner seg til alle typer arkitekt- og innredningsoppgaver – små som store. 
Det minimalistiske uttrykk er et gjennomgående trekk, og understreker det intelligente og harmoniske sammenspill mellom alle seriens elementer.

Duravit yter 5 års garanti på toalett, sete og SofClose funksjonen i setet. Leveres samlet og klar til montering. Fås med quick release og enten 3 eller 4,5 liters skyl. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår