Baderomsmøbler i en helt ny varmgrå farge

 
Baderomsmøbler i en helt ny varmgrå farge
Macro Design – en av Nordens ledende baderomsspesialist utvikler og produserer baderomsløsninger med stil, finesse og nordisk form – litt mer luksuriøs, enda vakrere.

Herlig varmgrå farge
– Nå utvider Macro Design baderomsserien Lagan med en ny herlig varmgrå farge som er helt rett for tiden. De varme jordnære fargene kommer tilbake i våre hjem, og til våre baderom, forteller Therese Persson, markedssjef hos Macro Design.

Lagan er en stilfull og moderne serie med en mengde valgmuligheter. I serien inngår servantskap i flere bredder og fronter i forskjellige utførelser, med tilhørende speilskap, speil, høyskap, vegghyller og annet tilbehør. De materialer Macro Design bruker er nøye utvalgte. Bedriften samarbeider i hovedsak med svenske og europeiske leverandører. Samtlige deler til baderomsmøblene er produsert i fuktbestandig tre, noe som er unikt for marknaden.

Luksuriøst minikjøleskap for baderommet
Daglig leder hos Macro Design, Johan Aspemar forteller;
– Det er med stor glede vi i dag lanserer ett nyskapende høyskap i bredde 50 cm, med plass for et luksuriøst og låsbart minikjøleskap. Minikjøleskapet er perfekt for oppbevaring av sminke, kremer, ansiktsvann og sensitive medisiner. Med tanke på en sval oppbevaring hjelper å forlenge holdbarheten for produktene. En og annen favorittdrink kommer sikkert også til å havne i minikjøleskapet, legger Johan til med glimt i øyet.

Flere smarte baderomstilbehør
Macro Design lanserer også i dag det nye smarte forstørrelsespeilet, Silfra. Dette kan enkelt monteres med en magnet på alle planspeil, samt en finurlig søppelkorg som raskt og enkelt monteres på innsiden i Macros høyskap og i servantskapene.

Sist men ikke minst lanserer Macro i dag flere innovative og vakre designet speil – så vel runde som kvadratiske.

– Årets produktnyheter har virkelig blitt vel mottatt og passer perfekt for den designbevisste forbruker som etterspør høy kvalitet til en god pris, avslutter Johan Aspemar.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle