Badnor innvier nytt lager- og kontorbygg

 
Badnor innvier nytt lager- og kontorbygg
Badnor AS har det siste året jobbet med oppføring av nytt kombinert lager- og kontorbygg for sin virksomhet i Fiskarvik, på Eigerøy utenfor Egersund. Nylig ble bygget tatt i bruk.

- Badnor AS har de siste årene hatt en betydelig vekst. Inntrykket er at kundene er svært fornøyde med både kvalitet, sortiment og service - noe som sannsynligvis årsaken til at etterspørsel og kundemasse stadig øker. Da lokalene vi har disponert frem til nå har vært lite egnede for virksomheten, så har vi i lengre tid jobbet med planer om å oppføre et bygg som er planlagt og tilrettelagt for nettopp det vi driver med. Å endelig være i mål med dette er en stor milepæl, samt en stor lettelse. Nye lokaler vil gi oss mange fordeler og mange muligheter, skriver Morten Øglend, innehaver av Badnor, i en pressemelding.

Han peker på:

- Mer effektiv vareflyt.

- Bedre arealutnyttelse.

- Bedre kontroll og oversikt.

- Triveligere og bedre arbeidsmiljø for de ansatte.

- Muligheter for større varelager - for å unngå å gå tomme på lager for produkter, og på denne måter være i stand til å levere raskere.

Badnor AS sitt hovedområde er salg av synlig VVS- utstyr. Produktene som utgjør størstedelen av omsetningen er baderomsmøbler, badekar, baderomsspeil og dusjløsninger. I tillegg til dette besitter bedriften flere agenturer innen utstyr og tilbehør til utvendige spabad, samt har de siste årene blitt blant landets største leverandører av utvendige peisbord/ utepeiser i fiberbetong. Sistnevnte er et forholdsvis nytt produkt, som de siste årene har blitt meget populært.

- Badnor AS ble etablert i 2014, og har siden oppstart opplevd vekst hvert eneste år. Mesteparten av salget har frem nå vært direkte til forbruker, og da ofte via nett/ netthandel. De siste årene har vi imidlertid opplevd økende etterspørsel fra blant annet rørleggere og eiendomsutviklere/ boligutviklere, slik at en økende del av salget for tiden er til proffkunder. Ved planlegging og prosjektering av nybygg har vi hatt stort fokus på kvalitet, levetid, samt at bygget skal kreve minst mulig vedlikehold. På grunn av dette har bygget blitt oppført i betongelementer. I tillegg har bygget en betydelig mengde glass og vinduer for å sørge for mest mulig dagslys for de ansatte, skriver Øglend videre i pressemeldingen.

- Pga. situasjonen omkring strømpriser, så har vi den siste tiden blitt kontaktet av flere leverandører av solcelle/ solenergi som mener at vi har et tak som vil være svært bra egnet for nettopp dette. Det er derfor noe vi vurderer, og som virker veldig interessant. Badnor AS har de to siste årene av Dagens næringsliv blitt kåret til Gasellebedrift. Utviklingen vi opplevde i 2021 tilsier også at vi kommer til å bli kåret til dette også i år.

Utviklingen vi har hatt er tydeligvis også noe som har blitt lagt merke til, da vi har blitt kontaktet av interessenter som har ønsket ønsket samarbeid og drøftet muligheter for oppkjøp. Oppkjøp har imidlertid ikke vært interessant, da vi mener at bedriften har store muligheter de kommende årene. I tillegg har vi så langt greid oss veldig godt på egenhånd, og trives svært godt med å se utvikling og resultatene jobben vi gjør, heter det avslutningsvis i pressemeldingen fra Badnor.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår