BD klager på E-24 artikkel

 
BD klager på E-24 artikkelBildet: - Artikkelen er meget dagsaktuell og viktig, men det blir fremstilt som at BD blir søkkrik på å selge til nettaktørene fremfor rørleggere, mener adm. direktør Roger Lunde.
Brødrene Dahl AS har sendt en klage til nettavisen E-24 ved sjefsredaktør Per Valebrokk vedrørende artikkelen «Slår alarm om kraftig nettpress: Varsler dyrere rørleggere»

- Artikkelen er meget dagsaktuell og viktig, men det blir fremstilt som at BD blir søkkrik på å selge til nettaktørene fremfor rørleggere. Dette er helt feil, og avvises på det sterkeste. BD har aldri hatt og har ikke avtaler om leveranser til Megaflis eller andre direkteselgende nettbutikker. Dog er det andre grossister som selger til Megaflis og nettaktører. Artikkelen med faktafeil er nå dementert, og beklaget av E-24, skriver BD i en pressemelding.

- Brødrene Dahl AS har valgt en klar salgskanalstrategi gjennom rørleggeren. Vi har sterk tro på at det å kombinere gode merkevarer og dyktige håndverkere er den riktige løsningen på lang sikt, sier adm. direktør Roger Lunde.

- Artikkelen trekker frem dagsaktuelle problemstillinger for vår bransje. Netthandel og den digitale konkurransen har kommet for å bli. Vi må lære oss å leve med dette. Vi tror på en salgskombinasjon med gode tilbud på kvalitetsprodukter og proffe håndverkere som gir garanti. Det å ta ansvar for rør- og baderomsmonteringen av VVS-utstyr er en riktig langsiktig strategi, sier Lunde.

- Selvfølgelig må vår bransje også konkurrere på pris. Her må produsenter, grossister og rørleggere jobbe sammen for å få frem gode og konkurransedyktige priser og tilbud til sluttkundene. BD har 28.000 artikler på lager. Vi har sjekket, og ser at av disse er færre enn 500 lik sortimentet som Megaflis har på sine nettsider. Vår rørbransje har allerede begynt å ta opp kampen mot nettaktører og Megaflis, understreker Lunde

- Denne digitale hverdagen er her allerede, og vår bransje må ta utfordringen. Jeg er helt overbevist om at proffe og effektive håndverkere, med gode og konkurransedyktige tilbud og merkevarer, vil være konkurransedyktige mot billigere produkter og dårligere kvalitet, sier Lunde.

- Som alle andre bransjer er også vår rørbransje utfordret av den digitale hverdagen. Dette blir ikke lett, men det er mange rørleggere som har begynt å ta opp kampen. Dette arbeidet er viktig, og vi gleder oss til å jobbe sammen med produsenter og alle våre VVS-kunder for å få til dette, avslutter Lunde

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår