BD utvider sprinklersortimentet

 
BD utvider sprinklersortimentetBildet: Anders Thømt, leder for BD Teknisk VVS, Varme og Brannsikkerhet
BD sitt totalsortiment innen sprinkler og brannsikkerhet blir nå utvidet ytterligere, med et moderne vanntåkesystem.

Systemet er et lavtrykksystem, og leveres som komplette systemløsninger, inkludert pumpesett, egne rørsystemer og dyser.

- Vanntåke eller vannforstøvning» som slukkesystem har eksistert i markedet i en årrekke, men har nok fått motstand fra deler av en konservativ bransje og et rykte om høye priser som henger igjen fra de gamle kompliserte høytrykksystemene, sier Anders Thømt, leder for BD Teknisk VVS, Varme og Brannsikkerhet i en pressemelding.

- Fremgangsmåten er den samme nå som i 2013; vi stilte spørsmålet om hva kundene ville ha utover det komplette sprinklersortimentet vi allerede har. Da ble svaret lavtrykk vanntåke, og da er det det vi lanserer, sier Thømt.

- Vi har brukt de fem årene godt blant annet med å bygge landsdekkende kompetanse gjennom egne dedikerte sprinklerspesialister. Vi har startet Sprinklerskolen i samarbeid med IF og FG, og vi har kontinuerlig videreutviklet produktsortimentet i samarbeid med de ledende produsentene. I tillegg har vi nettopp lansert et rørsystem for innstøpning som er på rull. Et system vi er alene om å kunne tilby og som effektiviserer rørleggernes arbeid betydelig. Og sist men ikke minst så har vi tilpasset og modernisert logistikk og distribusjon til hvordan sprinklerkundene vil ha det, sier Thømt avslutningsvis i pressemeldingen.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår