Beckhoff støtter aktivt åpne standarder

 
Beckhoff støtter aktivt åpne standarderBildet: OPC-Foundation utnevner Stefan Hoppe som ny president og administrerende direktør
Styret i OPC-Foundation har valgt Stefan Hoppe, Senior Manager Strategic Technologies fra Beckhoff Automation GmbH, til ny president og administrerende direktør. Beckhoff har tidlig anerkjent verdien av viktige standarder for industriell automatisering og aktivt implementert disse i sine produkter.

Dette inkluderer OPC UA (Open Platform Communications Unified Architecture).

- Den første OPC UA-serveren ble allerede presentert i 2006. Fra 2007 ble den offisielt brukt som et TwinCAT-supplement og i første kundeprosjekter. Den innovative bedriftskulturen tillater kontinuerlig at nye ideer skapes, og anerkjenner verdien av viktige standarder på et tidlig stadium,samt støtter disse i forskningsprosjekter - inkludert OPC UA, heter det i en pressemelding fra Beckhoff.

Markedet er Beckhoffs teknologiorienterte kunder, innen en rekke bransjer, som vann & avløp, elektronikk, olje & Gass, næringsmiddel, fornybar energi, bygningsautomasjon, med mere.

Beckhoff er et aktivt medlem i OPC-Foundation sine arbeidsgrupper og produktene testes hvert år for ekte interoperabilitet og stabilitet i de nyeste versjonene og med de nyeste funksjonene. Beckhoff-produktportefølje og OPC UA er dermed optimalt tilpasset hverandre.

OPC-Foundation er en non-profit internasjonal standardiseringsorganisasjon der medlemmene utvikler spesifikasjoner, teknologier, sertifiseringer og prosesser for bedrifter, produkter og tjenester. En av de resulterende teknologiene er OPC UA, en sikker datautvekslingsstandard for produsent- og plattformuavhengig industrikommunikasjon fra sensor til sky.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår