- Bedre flyt med FLOW og Niprox

 
- Bedre flyt med FLOW og NiproxBildet: - Med vårt vannbehandlingskonsept forlenger du levetiden vesentlig og sikrer funksjonen til det vannbårne anlegget, forteller teknisk sjef i Niprox, Trond-Atle Asphjell.
- Leverandørsamarbeidet med Niprox Technology sikrer effektiv drift og lavere vedlikeholdskostnader for våre kunders vannbaserte tekniske anlegg.

Det sier salgs- og markedsansvarlig Joakim Arnesen i FLOW Meisingset VVS.

FLOW Meisingset VVS er en del av den landsdekkende tekniske grupperingen FLOW Group. Selskapene i FLOW Group utvikler innovative og kostnadseffektive løsninger for drift, vedlikehold og reparasjoner av tekniske installasjoner innen rør, klima og elektro til bedriftsmarkedet. 

God flyt i produksjonen

- God flyt i produksjonen og effektivitet i alle ledd, blir stadig viktigere i markeder der små marginer kan utgjøre store økonomiske forskjeller. I det bildet er forebyggende vedlikehold sentralt. FLOW Signatur er en løsning for total drift og teknisk vedlikehold som reduserer energiforbruket, ivaretar verdien av eiendommene, og dermed sparer kundene våre for unødvendige kostnader, forklarer Arnesen.

Tverrfaglig og fleksibelt konsept

- FLOW Signatur er et tverrfaglig, fleksibelt konsept innen rør, klima og elektro som er utviklet med spesielt fokus på miljø, energi og inneklima. Konseptet passer til ulike typer bygg, som kontorer, hoteller, butikker, kjøpesentre, verksteder, restauranter, frisørkjeder, med mer, opplyser Arnesen, og legger til at du kan få en serviceavtale for ett fag eller på tvers av flere fag.
- Når det gjelder rør, så er samarbeidet med Niprox særs viktig i arbeidet med å gi kunden en forebyggende, langsiktig og helhetlig vedlikeholdsplan, sier Arnesen.

Bedre rustet mot korrosjon

- Med stadig flere lavtempererte vannbårne anlegg, ser vi at oksygenkonsentrasjonen i vannet øker, som igjen fører til økt korrosjon i anleggene. Niprox sine vannbehandlingssystemer sørger for å fjerne alt oksygen i vannbårne anlegg gjennom sin unike katalytiske våtforbrennnings-metode. I tillegg vil systemet filtrere bort korrosjonspartikler, og serviceprogrammet sørger for at vannet pH-justeres til riktig nivå. Med partikkel-rent og oksygenfritt vann, samt riktig pH, får man en optimal vannkvalitet. Med vårt vannbehandlingskonsept forlenger du levetiden vesentlig og sikrer funksjonen til det vannbårne anlegget, forteller teknisk sjef i Niprox, Trond-Atle Asphjell.

Viktigheten av planlagt vedlikehold

- Niprox sin teknologi, samt vår løsning for systematisk og målrettet periodisk vedlikehold, vil gi lenger levetid, redusert nedetid og økt energieffektivitet for vannbaserte varme- og kjøleanlegg. Dette gjelder både pumper, rør, tanker, ventiler; kort sagt alle komponenter i tekniske anlegg der vann brukes i driften, sier Arnesen.
- FLOW Signatur reduserer kostnadene ved service betraktelig. Metoden gir forutsigbar driftsøkonomi, en konkurransedyktig bygningsmasse, lavere energiforbruk og bedre betingelser for kunden til å fokusere på det kunden kan – ved å la oss fokusere på det vi kan, avslutter salgs- og markedsansvarlig Joakim Arnesen i FLOW Meisingset VVS.

Bildet: Olav Kronborg, FLOW Meisingset

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår