Bertel O. Steen lanserer bildelingstjeneste

 
Bertel O. Steen lanserer bildelingstjenesteBildet: Konserndirektør Bjørn Maarud i Bertel O. Steen. Foto: Bertel O. Steen
Bertel O. Steen lanserer bildelingstjenesten Biliblant, som gjør det enkelt for de som bor i sameier og borettslag å dele biler.

Biliblant gjør det mulig å ha tilgang på biler, uten å eie egen bil, og er en av Bertel O. Steens nysatsinger for å posisjonere seg for fremtiden.

– Biliblant er et resultat av vår nye satsing på kundetilpassede produkter og tjenester. Denne satsingen har som mål å styrke Bertel O. Steens posisjon i et marked som ønsker større fleksibilitet, sier Bjørn Maarud, konserndirektør i Bertel O. Steen i en pressemelding.

Biliblant er enkel å ta i bruk ved at all reservasjon og tilgang til den enkelte bilen foregår via en mobilapp. I samarbeid med USBL har Bertel O. Steen i sommer gjennomført en pilotperiode i utvalgte borettslag og sameier med god tilbakemelding fra beboerne. Pilotprosjektet har vært i Bjørvika i Oslo og interessen har vært stor. Flere borettslag vil få tilgang til tjenesten fremover parallelt med at tjenesten videreutvikles. Bilene, som kan være Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën, Kia, DS eller Opel, står parkert på borettslagets parkeringsplasser.

- Tilgjengeligheten det gir at bilene står i egen garasje, er en klar fordel med tjenesten, ifølge beboere. Vi ønsker å tilby en rekke tjenester som møter nye kundebehov, og Biliblant gjør seg godt som et tilskudd i denne strategien. Tilbakemeldingen fra beboere som har prøvd tjenesten, er klar; det er både kostnads- og tidsbesparende å benytte en bil iblant fremfor å eie egen bil, sier Maarud.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår