Beste stand på Bygg Reis Deg

 
Beste stand på Bygg Reis DegBildet: Bygg Reis Deg-juryen har kåret Talgø Møre Tre AS til vinner i kategorien "Beste Stand". Foto: Odd Borgestrand
BYGG REIS DEG 2019: Fredag ble vinneren av «Beste Stand» kåret, og i år stakk Surnadals-bedriften Talgø Møre Tre AS av med seieren.

Av Bjørn Laberg

Direktør i Bygg Reis Deg, Gunnar Galvin Nybø, sto for overrekkelse av diplom og blomster, og hadde følgende begrunnelse for juryens valg:

Vinneren Talgø Møre Tre:
• bruker sjarm, humor og nøkternhet som en del av møtet med besøkende på stand
• gjør utstillingen elegant, lett å besøke og lett å like
• er opptatt av bærekraft, og viser frem produktene på en innbydende og effektiv måte

De glade vinnerne var fra før nominert i den gjeveste kategorien «Byggenæringens Innovasjonspris», hvor de til slutt måtte se seg slått av Spacemaker.

- Det å vinne prisen for beste stand her på messa, er fantastisk morsomt, sier marketingsjef i Talgø Møre Tre AS, Heidi Snekvik.

- At vi ikke nådde helt opp i kampen om innovasjonsprisen, var absolutt ingen nedtur for oss. Vi er kjempestolte av å i det hele tatt ha blitt nominert til en så gjev pris, smiler Snekvik.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår