Bestod fagprøven i eget hus

 
Bestod fagprøven i eget husBildet: GKs eier John-Erik Karlsen var innom for å gratulere Andreas Fosskaug Sørensen, Norbert Smieinski og Ruben Stenbo Nicolaysen med vel gjennomført og bestått fagprøve. Til høyre lærlingansvarlig Morten Paulsen.
Sist uke gjennomførte tre lærlinger i GK Elektro for første gang fagprøver i unike lokaler i Miljøhuset GK på Ryen.

Andreas Fosskaug Sørensen, Norbert Smieinski og Ruben Stenbo Nicolaysen var først ut av et kull på 15 som skal avlegge sine fagprøver i det tidligere lageret ved Miljøhuset GK, hvor det er satt opp fasiliteter man tidligere har leid eksternt. I følge opplæringskontoret i Oslo er GK alene i hovedstaden om å disponere slike lokaler selv.

Selve fagprøven ble påbegynt mandag morgen, og ble levert og vurdert fredag. De tre lærlingene fikk forberede seg noen dager i forkant. Planen er at tre nye lærlinger skal gjennomføre fagprøven i de samme lokalene hver 14. dag.

Oppgavene som lærlingene gjennomførte er utformet av lærlingansvarlig Morten Paulsen i GK Elektro. De tre fikk tre forskjellige oppgaver, som ble godkjent av og vurdert av eksterne sensorer underveis og ved innlevering.

- Vi har vektlagt at prøvestasjonene og resten av lokalet skal være tilrettelagt for kurs og opplæring både i GK Elektro og andre fag i GK, som kulde- og byggautomasjon, sier sjef for Virksomhetsutvikling i GK Elektro, Jan Erlend Innselset.

Kilde: GK

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår