Bestod fagprøven i eget hus

 
Bestod fagprøven i eget husBildet: GKs eier John-Erik Karlsen var innom for å gratulere Andreas Fosskaug Sørensen, Norbert Smieinski og Ruben Stenbo Nicolaysen med vel gjennomført og bestått fagprøve. Til høyre lærlingansvarlig Morten Paulsen.
Sist uke gjennomførte tre lærlinger i GK Elektro for første gang fagprøver i unike lokaler i Miljøhuset GK på Ryen.

Andreas Fosskaug Sørensen, Norbert Smieinski og Ruben Stenbo Nicolaysen var først ut av et kull på 15 som skal avlegge sine fagprøver i det tidligere lageret ved Miljøhuset GK, hvor det er satt opp fasiliteter man tidligere har leid eksternt. I følge opplæringskontoret i Oslo er GK alene i hovedstaden om å disponere slike lokaler selv.

Selve fagprøven ble påbegynt mandag morgen, og ble levert og vurdert fredag. De tre lærlingene fikk forberede seg noen dager i forkant. Planen er at tre nye lærlinger skal gjennomføre fagprøven i de samme lokalene hver 14. dag.

Oppgavene som lærlingene gjennomførte er utformet av lærlingansvarlig Morten Paulsen i GK Elektro. De tre fikk tre forskjellige oppgaver, som ble godkjent av og vurdert av eksterne sensorer underveis og ved innlevering.

- Vi har vektlagt at prøvestasjonene og resten av lokalet skal være tilrettelagt for kurs og opplæring både i GK Elektro og andre fag i GK, som kulde- og byggautomasjon, sier sjef for Virksomhetsutvikling i GK Elektro, Jan Erlend Innselset.

Kilde: GK

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår