Bjørn-Osvald Skandsen inn i konsernledelsen i Systemair AB

 
Bjørn-Osvald Skandsen inn i konsernledelsen i Systemair ABBildet: Bjørn-Osvald Skandsen
Bjørn-Osvald Skandsen går inn i Systemair ABs konsernledelse som Vice President med spesielt ansvar for konsernets varmedivisjon.Han videreføre samtidig sine roller som administrerende direktør i Systemair og Frico i Norge.

Systemair AB er Europas største leverandør av ventilasjonsteknisk utstyr og produkter for byggoppvarming. Konsernet er notert ved Nasdaq Nordic i Stockholm og har 6200 ansatte fordelt på selskaper i 50 land. Årlig omsetning er ca. 9 milliarder svenske kroner. Varmedivisjonen markedsfører luftporter, varmevifter og stråleovner under varemerket Frico.
 
- Jeg ser frem til å være med på å påvirke de fundamentale strategiske beslutningene i selskapet. Systemair og Frico har mye bra på gang og jeg synes tankene for videre utvikling er gode. Jeg syns jo det er flott at vi nå får en nordmann inn i ledergruppen. Norge er et av landene med de strengeste kravene til inneklima i verden og vi er med å drive utviklingen videre, sier han.
 Bjørn-Osvald Skansen er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har en MBA fra Norges handelshøyskole. Han er foreøvrig styremedlem i VKE og i Nemitek.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår