Bli med på å forme morgendagens prosjekter

 
Bli med på å forme morgendagens prosjekter
Søknadsfrist: 12.06.2022
Sted: Oslo
Tittel: Tilbudsleder, avd. Store Prosjekt

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse, og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss! 

Forretningsområdet NCC Infrastructure er en nordisk organisasjon som har spesialisert seg på bærekraftige løsninger innen infrastruktur, anleggsarbeid og grunnarbeid. Gjennom kundetilpassede konsepter og moderne arbeidsmetoder kan vi tilby en spennende jobb i et utviklende miljø. I løpet av de neste årene står Norge overfor store investeringer i infrastrukturprosjekter. Division Civil Engineering Norway er en del av forretningsområdet NCC Infrastructure, og er en betydelig aktør innen utvikling og gjennomføring i alle typer anleggsprosjekter. Våre prosjekter omfatter blant annet veianlegg, jernbane, broer, kaier, tunneler, industri-, kraft- og idrettsanlegg.  


NCC avdeling Store Prosjekt søker nå en Tilbudsleder. Som tilbudsleder blir du en fast deltaker i avdelingens ledergruppe og vil ha kontorplass ved NCC’s hovedkontor på Brynseng i Oslo, eventuelt ved kontorene på Finnsnes eller i Trondheim. Stillingen rapporterer til avdelingsleder Store Prosjekt. 


Om stillingen 

Som Tilbudsleder vil du lede tilbudsteamet og være en nøkkelperson i prosessen fra screening av prosjekter til leveranse. Du skal ha helhetsoversikten over pågående prosesser, holde kontakt med relevante kunder og eksterne samarbeidspartnere, samt håndtere vårt interne samarbeid mellom de enkelte avdelingene. 

Sentrale oppgaver inkluderer å: 

 • Lede arbeidet med tilbud i henhold til strategiske planer
 • Delegere oppgaver og sikre arbeidsmetodikk, systematikk, oppfølging, fremdrift og samhandling på tilbudsteamet
 • Presentere og gjennomgå tilbud både eksternt mot kunde og internt i forbindelse med kalkylebeslutninger og tilbudsgjennomganger
 • Trekke inn riktig kompetanse og ekspertise etter behov og samhandle med andre avdelinger og eksterne samarbeidspartnere som rådgivere og underentreprenører 
 • Overføre erfaring og grunnlag fra tilbudsfasen inn i prosjektoppstart i samarbeid med prosjektleder 


Ditt bidrag og arbeid vil være vesentlig i Store Prosjekt sin suksessoppnåelse.  


Personlige egenskaper og kvalifikasjoner 

For å trives hos oss i NCC ser vi etter deg med et positivt engasjement som våger å tenke nytt og ytre dine egne meninger med tydelighet. Du er løsningsorientert og vet at struktur og planmessighet, sammen med teamfokus, fører til gode resultater. Som leder er du komfortabel i lederrollen din og har gode kommunikasjonsferdigheter som fungerer godt både internt og eksternt.  

Som tilbudsleder er det en fordel at du har: 

 • Relevant høyere utdannelse, gjerne teknisk rettet 
 • Erfaring fra bransjen 
 • Erfaring fra tilbudsprosesser på store prosjekter (500 MNOK og opp) 
 • Gode digitale kunnskaper 
 • Interesse og evne til nytenkning og utvikling 
 • Gode kommunikasjonsferdigheter på et skandinavisk språk og engelsk, både muntlig og skriftlig 


Vi tilbyr  

I NCC vil du bli en del av en organisasjon med gode verdier, tydelige miljøambisjoner og sterk vilje til å lykkes. Dette er sentrale grunner til at vi har fornøyde og stolte ansatte. Vi kan tilby deg gode faglige og personlige utviklingsmuligheter i et godt og spennende arbeidsmiljø.   

NCC er ett av Nordens ledende selskaper innen bygg og anlegg, infrastruktur og eiendomsutvikling med en årlig omsetning på 55 MRD NOK i 2020 og ca. 14.500 ansatte. NCC er børsnotert på Nasdaq Stockholm.  

Søknadsinformasjon  
Jefferson Wells samarbeider med NCC i rekrutteringsprosessen og håndterer alle henvendelser på vegne av selskapet. 

Merk! Søknader behandles fortløpende, og stillingen kan bli besatt før søknadsfrist. Vi benytter bakgrunnssjekk fra Semac i denne rekrutteringen.  

For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen, kontakt Jefferson Wells ved;  
Benedikte Lund, mobil: +47 928 35 315 / benedikte.lund@jeffersonwells.no  
Siri Aulund, mobil: +47 478 00 825 / siri.aulund@jeffersonwells.no  

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår